Actualitzada Divendres, 20 de Setembre del 2024 a les 12:38:45 hores

Dilluns, 02 de Setembre del 2024
FUTBOL

El Torrent CF enceta la temporada amb empat 0-0 en casa davant el Sabadell

Els de Vicente Mir van dominar el partit però no van materialitzar les ocasions en el primer partit de la temporada

El Torrent CF va empatar davant el Sabadell en la seua segona temporada consecutiva en segona federació. Els de Vicente Mir van dominar pero no varen materialitzar davant un equip que visitaba el Sant Gregori després del descens de categoria. La pluja va sorprende als dos equips, que no van mostrar molta potència ofensiva en el primer partir de la lliga.

Els taronja varen eixir a per el gol amb ganes i Lois va estar a punt de rematar de cap el primer. Poc després, era Acevedo el que ho intetava amb un centro que era rebutjat a un corner, que el davanter torrentí Kaiser estigué a punt de marcar. La primera ocasió clara del Sabadell va ser al minut 24 amb una pilota que Joan Company va parar. Precisament el porter del Torrrent CF va tindre que eixir al minut 40 per lesió i va entrar Pablo. Peró Abans de acabar l'any, Quim Araujo va tindre una bona ocasió pero la pilota eixia fora.

En la segona part, Vicente Mir va er un doble canvi. Va entrar el nou davanter Juan Antonioy Uri, pero els canvis no tenien resultats. I per a complicar-ho, el col·legiat mostrava la segona targeta groga a Adrián Pérez i deixava al Torrent amb  un jugador menys. Amb esta situació, Vicente Mir cridà a Luis Navarro per a subtituir a Quim Araujo i el Torrent va cambiar de mentalitat amb inferioritat numérica, pero el Sabadell no va generar perill.

Un empat que serveix per als dos equips, i que deixa als dos equips decebuts. La pròxima jornada el torrentins viatjen a la Garrotxa per a enfrontar-se al Olot el diumenge a les 17.00 hores, un partit que es podrà vore per la plataforma https://www.tvfootballclub.com

TORRENT CF 0 – 0 CE SABADELL