Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 02 de Setembre del 2024
SUCESSOS

Detinguda una netejadora d'una botiga per usar les targetes de les empleades i fer compres

Els agents han esclarit set estafes, ascendint el valor de les mateixes a més de 3.500 euros

Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent (València) a una parella, un home i una dona, de 32 i 37 anys i d'origen espanyol i argentí, com a presumptes autors de fins a set estafes. Ella treballava com a netejadora en una coneguda botiga de roba i va aprofitar aquesta circumstància per a aconseguir les numeracions de les targetes bancàries de les empleades, amb les quals posteriorment comprava en línia. L'home també va usar eixes targetes per a adquirir productes per Internet.



Les investigacions per part del grup de Ciberdelinqüència de la Comissaria Local de Policia Nacional a Torrent es van iniciar el mes d'abril passat, després de diverses denúncies d'empleades d'una mateixa botiga de roba en les quals afirmaven que els havien realitzat càrrecs no autoritzats en els seus comptes.



Els agents van esbrinar que les compres fraudulentes havien sigut enviades a un mateix domicili d'una comarca valenciana de l'Horta, en el qual residia al costat de la seua parella una dona que netejava la botiga on les víctimes treballaven. D'aquesta manera, la sospitosa va tindre disposició si es fes amb les numeracions de les targetes de les empleades, ja que aquestes deixaven les seues pertinences en els vestuaris de l'establiment. També va obtindre les dades de les targetes de dues companyes seues de la mateixa empresa de neteja.



Una vegada obtingudes eixes numeracions, pel que sembla, tant la sospitosa com la seua parella van realitzar amb elles compres en comerços electrònics, ascendint el total dels càrrecs a 73 per un valor de més de 3.500 euros. Finalment, els investigadors van identificar i van localitzar als sospitosos, que han sigut detinguts com a presumptes autors d'un delicte d'estafa. Els arrestats han sigut posats en llibertat una vegada sentits en declaració, després de ser advertits de l'obligació legal de comparéixer quan foren requerits.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.221.144.251

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.