Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 02 de Setembre del 2024

El PSOE critica la decisió de l'Ajuntament d'abandonar el consorci 'Xarxa Joves.net'

Els socialistes recorden els nombrosos avantatges d'un conveni que suposa una despesa ínfima anual

El PSOE de Torrent mostra el seu total desacord amb la decisió recentment anunciada per l'Ajuntament de Torrent d'abandonar el consorci 'Xarxa Joves.net', una mesura que consideren perjudicial per als joves de la nostra ciutat i una mostra de falta de compromís amb les polítiques de joventut.


El consorci 'Xarxa Joves.net', del qual Torrent no sols forma part des dels seus inicis sinó que també és seu física, ha demostrat al llarg dels anys ser una eina essencial per a la promoció i el desenvolupament integral de la joventut a la nostra comarca. Des de la primera meitat dels anys 90, quan un grup de set municipis de l'Horta Sud, entre ells Torrent, va començar a col·laborar per a desenvolupar polítiques de joventut, el consorci ha crescut fins a incloure a 24 municipis, beneficiant a milers de joves en àrees com la Salut, l'Oci, la Interculturalitat, la Participació i el Medi Ambient.


Aquest consorci no sols permet una millora contínua en la qualitat de les accions dirigides als joves, sinó que també facilita el tractament i la difusió de la informació juvenil, evitant la duplicitat d'esforços i prestigia les polítiques de joventut en l'àmbit local. A més, l'experiència i el treball de la 'Xarxa Joves.net' han sigut reconeguts en l'àmbit nacional i internacional, amb múltiples premis i distincions pel seu compromís amb el desenvolupament juvenil.


El PSOE insta a Amparo Folgado a recapacitar aquesta decisió i seguir l'exemple de EsportsHorta, en el qual, després d'una anàlisi similar, va decidir mantindre's en l'organització. Per als socialistes resulta incomprensible que es prioritzen altres inversions enfront d'una iniciativa que només suposa un cost de 2.000 euros anuals, una suma ínfima si el comparem amb el que s'ha gastat en la decoració de la planta d'alcaldia, la qual podria haver finançat 15 anys de permanència en el consorci.


Els socialistes de Torrent afirmen que eixir del consorci 'Xarxa Joves.net' suposa un retrocés en el suport i les oportunitats per als nostres joves. Aquesta xarxa ha permés que Torrent siga un referent en polítiques de joventut, i abandonar aquest projecte és abandonar als joves de la nostra ciutat. Per tot això, sol·liciten a Folgado que rectifique aquesta decisió i continue formant part d'una xarxa que només aporta beneficis a la nostra joventut.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.4.59

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.