Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 20 de Setembre del 2024 a les 12:38:45 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 02 de Setembre del 2024
POLIESPORTIU

Torrent celebra el triomf de Marcos Ruda en el Campionat Italià de Moto3

Des de l'Ajuntament de Torrent està prevista una recepció per a celebrar aquest triomf al costat del pilot

El pilot torrentí Marcos Ruda ha fet història aquest cap de setmana en proclamar-se campió del Campionat Italià de Velocitat de Moto3 en el prestigiós Autòdrom Internacional de Mugello. Aquesta brillant victòria no sols consolida a Marcos com una de les joves promeses més destacades del motociclisme mundial, sinó que també ha portat el nom de Torrent fins al més alt.



Un Campionat en el qual Marcos ha demostrat la seua habilitat i determinació dins i fora de la pista. Com a mostra del seu orgull torrentí, el pilot celebrava el seu triomf onejant una bandera amb el símbol de Gran Torrent al llarg de la pista italiana, convertint-se així en un veritable ambaixador de la ciutat en l'àmbit esportiu internacional. Amb aquesta victòria, Marcos Ruda fa un pas de gegant cap al seu objectiu de convertir-se en pilot professional de MotoGP.



L'alcaldessa de la ciutat, Amparo Folgado, ha felicitat el pilot, i també "al seu equip de tècnics, familiars i aficionats que sens dubte han participat activament en què aquest somni compartit per tots, s'haja fet realitat." Per part seua, el regidor d'Esports, Guillermo Alonso del Real, també ha volgut ser dels primers a transmetre la seua enhorabona, destacant "l'orgull que suposa per a la ciutat de Torrent comptar amb un jove esportista de la talla de Marcos, exemple per a molts pel seu esforç, dedicació i capacitat de sacrifici". Des de l'Ajuntament de Torrent està prevista una recepció en el seu honor per a poder celebrar aquest triomf al costat d'ell, felicitar-lo en persona i fer-li arribar la calor dels torrentins.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.212.137

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.