Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 29 de Agost del 2024

Les línies interurbanes 106 i 170 es podran combinar dins de la ciutat amb TorrentBus

El conveni amb la Generalitat estableix que les línies de servei de transport interurbà competència de la ATMV que discórreguen per Torrent admeten l'ús dels títols de transport urbà del municipi

El Consell autoritza un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Torrent per a la prestació de serveis de transport públic de persones. Les línies que contempla l'acord són la 106, Torrent-Alaquàs-Aldaia-C.C.Bonaire-Barri de Crist-Quart de Poblet i la 170-València-Barri de la Llum-Xirivella-Alaquàs-Torrent-El Vedat-Cimeres-Calicanto. D'acord amb el conveni subscrit, l'Ajuntament de Torrent aportarà per a la seua execució 332.000 euros.


El govern autonòmic ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre l'Autoritat del Transport Metropolità de València (ATMV) i l'Ajuntament de Torrent per a establir la col·laboració en la coordinació del transport interurbà de viatgers per carretera i el transport urbà i facilitar, així, la mobilitat de les persones usuàries.

L'objectiu d'aquesta col·laboració administrativa és millorar la mobilitat i el transport de la ciutadania com a element essencial de la seua qualitat de vida, a través de polítiques de coordinació, d'acord amb els principis d'eficàcia, eficiència i economia de mitjans, que eviten recorreguts coincidents en la prestació dels serveis de transport urbà i interurbà de persones.

Així, el conveni estableix que les línies de servei de transport interurbà competència de la ATMV que discórreguen per Torrent admeten l'ús dels títols de transport urbà del municipi carregats en la targeta ciutadana de Torrent o en qualsevol altre suport que compte amb l'homologació de SIGA>punT, per a trajectes que es realitzen dins del propi municipi.

Per part seua, l'Ajuntament de Torrent compensarà a la ATMV per cada validació de títols de transport urbà en el seu terme municipal. La compensació serà equivalent al preu del bitllet senzill urbà, excepte en els casos de persones jubilades i famílies nombroses, en els quals s'usarà l'import del bitllet del transport interurbà corresponent a aquests col·lectius. Per a altres títols urbans de caràcter social, la compensació serà l'import del bitllet senzill interurbà equivalent i, si no existeix, la compensació amb el preu del bitllet senzill urbà general.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.226.140

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.