Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 28 de Agost del 2024
FUTBOL SALA

L'Hispanic Torrent cau en casa davant el Picassent, en el segon partit de pretemporada

Els torrentins van perdre per 2-4 després de la victoria en Almàssera per 3-5

El CEF Hispanic Torrent Fuensanta, després de la seua victòria del passat dissabte 24 d'agost en Almassera 3-5, l'equip realitza el seu segon partit en el seu feu torrentino de Anabel Medina, després de les baixes de la temporada passada del capi Edu, Tobal, Charli, Nassim, Pablo i Larraz, es presenta davant la seua afició amb les renovacions de Víctor Piqueras, Crysthofer Alves, Joan Medrano, Pau Jordán, Adrián Sánchez “Chapa” del B,

Paco Navas puja del B com a 2n entrenador i Roberto Piqueras primer entrenador. Les incorporacions al nou projecte de Cristian Belda, Fran Pérez, Carlos Arce, Diego Pérez, Toni Morillo, Miguel Carrasco i José Izquierdo.
Més d'un centenar de persones en la graderia per a gaudir d'una trobada clàssica de pretemporada, per al Hispanic l'enfrontament mes duro d'aquesta pretemporada davant el Picassent FS de 2a B de Lliga Nacional.

Un partit en el qual d'inici l'equip picasentino pren les regnes, els de segona “B”, mes formats a hores d'ara de pretemporada que els de Torrent amb tot just 10 dies de pretemporada, els picasentinos mostren més seguretat en el moviment de pilota i les passades són més precisos, els hispànics més nerviosos i imprecisos en els primers 15 minuts, sobretot en defensa, on es veuen algunes llacunes que costen 3 punts quasi seguits en atac, van més fluids jugant al contraatac, però els costa trobar l'ultime passe de manera correcta, al final dels primers 20 minutos l'electrònic il·lumina 0-3.

La segona meitat l'equip local ix amb més confiança i sobretot en defensa, amb replegaments molt ràpids i tapant buits, robant moltes pilotes i eixides molt ràpides a la contra, el partit va molt més igualat, el Picassent, segueix la seua forma de joc dominant als de Torrent, sense trobar llocs clars per a ficar una passada a l'àrea xicoteta, però són diversos els tirs de fora que fan lluir-se a Miguel amb parades de molt de mèrit, els locals a penes passen cinc minuts de la segona meitat, robatori de pilota i contra de diagonals rapidíssima de tres tocs per a fer el 1-3, els visitants no tarden a fer el seu gol de tir llunyà i croat per a fer el 1-4, els hispànics lluny d'afonar-se, continuen pressionant als de Picassent i provocant continus robatoris i contres, en una d'elles els de Roberto calquen el primer gol i marquen el segon per a il·luminar el 2-4, es veu més a prop el tercer local que el cinqué foraster, en els últims cinc minuts els locals intenten controlar el temps jugant en atac de cinc, però la trobada no varia l'electrònic.

Victòria justa d'un superior Picassent davant un Hispanic que ha generat una sensació molt positiva, mancant corregir aspectes defensius i acabar d'acoblar la gent anterior amb les noves incorporacions.
Són dos les trobades pendents de pretemporada per al CEF Hispanic Fuensanta, el pròxim dia 1 de setembre viatja a Lliria per a enfrontar-se als locals Llíria UD FS, per a acabar a Torrent en el Anabel Medina en el Trofeu Ciutat de Torrent davant FS Castillo de Requena, el dissabte dia 7 de setembre.