Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 29 de Agost del 2024
MOTOCICLISME

El torrentí Marcos Ruda, a punt de fer història en el Campionat Italià de Velocitat

Aquest cap de setmana correrà en la cinquena reunió de la temporada del CIV que se celebra en la prestigiosa pista de la Toscana

El jove pilot torrentino de motociclisme, Marcos Ruda es troba en la cúspide de la seua carrera esportiva fins a la data. Aquest cap de setmana, el prometedor motociclista representarà a la ciutat de Torrent en la cinquena reunió de la temporada del Campionat Italià de Velocitat (CIV), que se celebrarà en la prestigiosa pista de la Toscana.

Marcos Ruda, malgrat la seua joventut, ha demostrat un talent innat per al motociclisme des dels seus inicis en les copes de promoció. En els últims anys, ha destacat en el campionat FIM JuniorGP, competint en la categoria de Moto3. La seua trajectòria ascendent i la seua determinació li han portat a formar part de l'equip GP Project 2WheelsPoliTO Factory Racing, on ha sigut peça clau en aquesta temporada.

En 2024, Marcos Ruda ha sigut seleccionat com a pilot reserva de l'equip seventytwo motorsport artbox, demostrant així l'alt nivell que ha aconseguit. Després de substituir al pilot lesionat Guido Pini, ha collit excel·lents resultats en circuits tan exigents com Misano, Estoril i Montmeló. El seu talent i professionalitat han sigut reconeguts per experts i aficionats al motociclisme.

L'objectiu de Marcos Ruda és clar: convertir-se en un pilot professional de MotoGP. La seua participació en el Campionat Italià de Velocitat és un pas fonamental en aquesta ambiciosa meta. Amb sis victòries en sis carreres disputades, Marcos està a un pas de conquistar el títol i reafirmar la seua posició com un dels pilots més prometedors de la seua generació.

A més del seu talent en la pista, Marcos Ruda destaca per la seua maduresa i responsabilitat. La seua família, que sempre ho ha secundat, ha sigut fonamental en la seua formació com a persona i esportista.

El jove esportista, Marcos Ruda, s'ha mostrat emocionat per aquesta nova oportunitat i ha assenyalat que “La pista de la Toscana és un gran desafiament, però estic preparat per a donar-ho tot. Seria un somni fet realitat guanyar el campionat i poder retornar-li tot el suport que he rebut de l'equip i de la meua família. Aquest cap de setmana serà crucial per al meu futur i estic decidit a deixar-lo tot en la pista".

L'Ajuntament de Torrent, que ha seguit la seua trajectòria, ha volgut mostrar el seu més sincer suport. Tal com ha assenyalat el regidor d'Esports, Guillermo Alonso del Real, “sabem que aquest cap de setmana podria ser decisiu i marcar una nova fita per a la seua carrera. Per a Torrent és motiu d'orgull comptar amb la seua representació, portant el nom de la nostra ciutat fins al més alt”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.223.195.115

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.