Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 29 de Agost del 2024
FESTES

Torrent acomiada la programació de ‘A la Lluna de Torrent’ este cap de setmana

L'Ajuntament ha programat 5 ubicacions per a 7 esdeveniments: Teatre infantil, música, tribut a les veus femenines i sessions de cinema, tancaran un mes intens d'activitats

I va arribar el cinqué i últim cap de setmana, no volíem però acaba agost i la programació de ‘A la Lluna de Torrent’. Tres dies d'activitat cultural variada i molt femenina, posaran el fermall al contingut dissenyat per al gaudi i entreteniment dels veïns i visitants, amb 7 esdeveniments en 5 ubicacions, teatre infantil, música i tribut a les veus femenines, sessions de cinema.

La programació per a aquesta setmana dona principi el dijous, 29 d'agost amb la projecció de la pel·lícula que va ser suspesa el 14 d'agost per motius climatològics, serà en El Vedat, C/ Font de Sant Lluís, 2 a les 22.30 h, el film “Històries per a no contar”. Comèdia espanyola que es compon de cinc relats curts, on cada història aborda trobades inesperades, moments ridículs i decisions absurdes, oferint una mirada àcida i compassiva sobre la dificultat de manejar les nostres pròpies emocions. A través de situacions sovint vergonyants, la pel·lícula explora temes com les mentides i els enganys en les relacions afectives.

L'endemà, divendres 30 d'agost, el camió de ‘A la Lluna de Torrent’ ens portarà a Muntanya Real (Pàrquing Club Esportiu) a les 19.30 h, amb el teatre de marionetes destinada a la diversió dels més xicotets, pares i avis amb ‘La Història Interminable’, la famosa novel·la de Michael Ende. Ha sigut adaptada a diversos formats teatrals, incloent-hi una versió amb marionetes. Aquesta adaptació ofereix una experiència única i encantadora d'experimentar la màgia de La Història Interminable, permetent que tant #xiquet com adults se submergisquen en el món de Fantasia a través de l'art de les marionetes i la música original.

El mateix dia, en la mateixa ubicació, a les 22.30 h, ‘Una Veu a la Lluna’, amb el gran compositor i cantant d'èxit Javier Vila. Compta amb un gran bagatge professional, amb una veu distinta i un segell propi, interpretant cançons pròpies i versions de boleros, música contemporània, pop i música tradicional valenciana, la qual cosa li confereix una identitat musical fresca i versàtil. Comença a cantar des de molt xicotet amb influències musicals de Nino Bravo, Camilo Sesto, Javier Solis, Engelbert Humperdinck, Elvis Presley, etc... Ha actuat en escenaris varis com ara, l'Auditori Alfredo Kraus, Palau de la música de València, Estadi de Mestalla, Teatre Principal de València, entre altres. Ha participat en programes de màxima audiència en Canal 9, Telecinco, Telemadrid, Canal Sud i Castella-la Manxa, entre altres.

A les 22.30 h. la pantalla de ‘Cinema a la Lluna’ es desplaça a la Plaça Pedro Iturralde amb la projecció de la pel·lícula ‘Tadeo Jones 3, La Taula Esmeralda’. El protagonista, Tadeo, anhela ser acceptat pels seus col·legues arqueòlegs, no obstant això, la seua malaptesa ho porta a trencar un sarcòfag, la qual cosa deslliga un conjur que posa en perill als seus amics: la Mòmia, Jeff i Belzoni. Davant l'adversitat i amb tots en contra seua, només compta amb l'ajuda de la seua núvia Sara per a embarcar-se en una emocionant aventura que ho portarà des de Mèxic a Chicago, passant per París i Egipte, amb l'objectiu de desfer la maledicció de la mòmia. La pel·lícula combina elements de comèdia i aventura, mantenint el to familiar característic de la saga. Al llarg de la seua travessia, Tadeo i el seu grup enfronten diversos desafiaments i situacions còmiques, mentre reten homenatge a la cultura popular i el cinema clàssic d'aventures.

Per a tancar una programació i un mes inoblidables, l'últim dia de l'exitosa i cultural ‘A la Lluna de Torrent’, s'acomiada per la porta gran, amb un colofó on la dona és la protagonista de la tard-nit del dissabte 31 d'agost.

El ja arxiconegut camió de ‘A la Lluna de Torrent’ es desplaça per última vegada, aquest mes d'agost a la Plaça Va unir Musical, a les 19.30 h. El públic assistent, xicotets i no tant, podran passar una bona estona amb la ‘Màgia de Sofia Vegan’, una il·lusionista multidisciplinària valenciana, que porta a la seua esquena una llarga trajectòria artística i professional, en la qual destaquem la música, la màgia i el circ. Entre els ingredients principals de la seua màgia, s'aprecia l'elegància, el misteri i la picardia en clau d'humor, la qual cosa li aporta una forta connexió amb el seu públic. A més, compta amb el grau de Mestra en educació primària, la qual cosa li ha permés aplicar la màgia com a eina educativa a l'aula, contribuint a la innovació educativa. Aquest còctel d'experiències, combinen a la perfecció donant com a resultat una maga captivadora que sorprendrà.

Més tard a les 22.30 h, i des del mateix camió que ja s'acomiada d'agost, tots gaudirem de l'actuació de Sandra Polop (cantant d'Operació Triomf 2005) amb Sabrina Navarro (Cantant d'Operació Triomf 2009). Al llarg de la seua trajectòria de quasi 20 anys i malgrat la seua joventut, Sandra Polop ha demostrat ser una artista versàtil, desenvolupant-se no sols com a cantant sinó també com a docent i empresària en l'àmbit musical i de l'entreteniment. Ha participat en programes de televisió, realitzant diferents projectes musicals i col·laboracions, a més va crear la seua pròpia acadèmia "Sandra Polop Musical Coach", on exerceix com a professora de coaching vocal i escènic.

A la tardor del 2015, Sandra posa en marxa un projecte musical propi al costat de Sabrina, en el qual rendeixen ”Tribut als millors temes del pop femení nacional i internacional” dels últims anys, com Amaral, Ella Balla Sola, L'Orella de Van Gogh, Rozalén, Sia, Lady Gaga, Loreen, Irene Cara, entre altres. En ‘Pop Ladies’, ambdues uniran les seues veus, complicitat i talent en un concert acústic molt especial, ple de records que faran gaudir i emocionar a tots els assistents, que segur alçaran de la cadira, disposades a enaltir la figura de la dona en qualsevol àmbit del nostre dia a dia i especialment en el món de la música.

El mateix dissabte, la pantalla del cicle ‘Cinema a la Lluna’, es trasllada a les 22.30 h. al Pàrquing Poliesportiu Anabel Medina-Vila Carmen, amb la projecció de la pel·lícula “Gran Turisme”. La història comença amb Jann, un adolescent apassionat pels videojocs, que enfronta la incredulitat del seu pare i la falta de comprensió de la seua família sobre el seu somni d'ésser pilot. A través d'un innovador programa que connecta el món dels videojocs amb l'automobilisme real, Jann és guiat per un ex pilot, Jack Salter i un executiu de màrqueting, Danny Moore. La pel·lícula explora els seus desafiaments personals, la pressió de la competència i la seua lluita per demostrar que els videojocs poden ser una via legítima cap a l'èxit en el món de l'automobilisme. Gran Turisme no sols és un homenatge als videojocs, sinó que també aborda temes com la perseverança, la superació personal i la relació entre el virtual i el real.

L'alcaldessa, Amparo Folgado, ha manifestat “en l'últim cap de setmana, anime a tots els torrentinos i torrentinas i visitants de municipis veïns a participar i gaudir d'aquest cinqué cap de setmana de la variada i intensa programació d'oci i cultura que hem dissenyat des de l'Ajuntament per a aquest mes d'agost. Un tancament molt especial, on el dissabte la protagonista serà la dona, amb un homenatge a través de la màgia i la música. És una oportunitat perquè els ciutadans que han romàs a Torrent i ja han participat activament durant aquest mes d'agost de l'activitat i per a aquells que han tornat de les seues vacances i decideixen reunir-se amb amics i familiars, compartir un sopar, i gaudir amb la música, les actuacions i el cinema a la fresca, per a finalitzar els últims dies d'agost de la millor manera”.





PROGRAMACION 29, 30 i 31 D'AGOST

Dijous, 29 d'agost
22.30 h. “Cinema a la Lluna”. Pel·lícula: “Històries per a no contar”
Lloc: El Vedat, C/ Font de Sant Lluís, 2

Divendres, 30 d'agost
19.30 h. La Història Interminable. Teatre amb marionetes
Lloc: Muntanya Real (Pàrquing Club Esportiu)
22.30 h. Javier Vila. Una Veu a la Lluna
Lugar: Muntanya Real (Pàrquing Club Esportiu)
22.30 h. “Cinema a la Lluna”. Pel·lícula: “Tadeo Jones 3. La Taula
Esmeralda”
Lugar: Plaça Pedro Iturralde

Dissabte, 31 d'agost
19.30 h. Sofia Vogan. Maga-Il·lusionista
Lloc: Plaça Va unir Musical
22.30 h. Sandra Polop i Sabrina Navarro. ”Tribut als millors
temes del pop femení nacional i internacional”
Lloc: Plaça Va unir Musical
22.30 h. “Cinema a la Lluna”. Pel·lícula: “Gran Turisme”
Lloc: Pàrquing Poliesportiu Anabel Medina-Vila Carmen

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.113.101

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.