Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 29 de Agost del 2024

Torrent aposta per la neteja amb noves màquines per a fregar les voreres

Dos noves màquines elèctriques MaxWind s'incorporen a la flota de la delegació de neteja de la ciutat

Torrent fa un pas més cap a la sostenibilitat amb la incorporació de dues noves màquines baldeadoras de voreres totalment elèctriques. Aquestes modernes eines, de 24 volts i zero emissions de CO₂, se sumen a la resta de maquinària recentment adquirida pel servei de neteja municipal.



Davant la demanda dels veïns de Torrent, que sol·liciten major presència d'aquesta màquina per a baldear i fregar voreres, el servei de neteja ha adquirit una segona màquina, que pot netejar la major part de les voreres de la ciutat, incloent-hi les més estretes del centre històric.



Segons el regidor d'Urbanisme, Habitatge i Medi Ambient, José Francisco Gozalvo, "amb aquesta nova adquisició, els serveis de neteja de Torrent podran optimitzar la freqüència de neteja de les voreres, garantint així un major nivell d'higiene i salubritat en el nostre municipi". Aquesta inversió demostra el compromís de l'Ajuntament de Torrent amb la sostenibilitat i la millora contínua dels serveis públics.



Amb una autonomia de 10 hores i una amplària d'escombratge de 1.250 - 1.320 mm, aquestes màquines MaxWind estan dissenyades per a netejar a fons les voreres de Torrent, eliminant de manera eficaç restes de brutícia, abocaments líquids i deixalles orgàniques. A més, la seua funció desinfectant resulta especialment útil per a combatre els bacteris presents en les miccions d'animals, contribuint a un entorn urbà més net i saludable.



La incorporació d'aquestes noves màquines elèctriques es tradueix en múltiples beneficis per als ciutadans de Torrent en realitzar-se una major neteja i estètica urbana. Les voreres lluiran més netes i cuidades, millorant la imatge general de la ciutat.



També s'aconsegueix reduir la contaminació, en ser vehicles elèctrics, contribueixen a disminuir les emissions contaminants i a millorar la qualitat de l'aire. Gràcies a la seua autonomia i capacitat de neteja, s'optimitzen els recursos municipals amb major eficiència en els serveis de neteja.



Amb aquesta iniciativa, Torrent es posiciona com un referent en la gestió de residus urbans i la promoció de la mobilitat sostenible, augmentant els recursos destinats a la neteja de la ciutat.

Des del consistori es convida a tots els ciutadans a col·laborar en el manteniment de la ciutat, evitant llançar residus en la via pública i fomentant les bones pràctiques ambientals. Gozalvo ha assenyalat que “l'èxit d'aquest servei és que s'utilitzen les papereres, que no s'embruten els carrers i que s'evite les miccions d'animals en les voreres, podent ser més efectiu aquest servei de neteja i mantindre's més temps les voreres en perfecte estat de neteja”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.188.96.3

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.