Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 27 de Agost del 2024
EDUCACIÓ

L'Ajuntament i Asoginter uneixen forces pel desenvolupament integral dels menors gitanos

Ambdues entitats, a través de la Regidoria d'Infància i Família, han acordat treballar de manera conjunta en el disseny d'un calendari d'activitats complementàries per a l'any 2025

L'Ajuntament de Torrent, a través de la Regidoria d'Infància i Família ha mantingut una reunió amb l'Associació Gitana Europea i Intercultural (ASOGINTER). En aquesta trobada, que ha comptat amb la presència del president de l'associació, Juan Costa Gil Bustamante, juntament amb altres membres d'aquesta, s'han establit les bases per a una estreta col·laboració que permeta donar resposta complementària a les necessitats específiques de la comunitat gitana de Torrent.



Fruit d'aquesta trobada, totes dues entitats han acordat treballar de manera conjunta en el disseny d'un calendari d'activitats complementàries per a l'any 2025, enfocades en el desenvolupament integral dels menors i les seues famílies. Aquest calendari inclourà un cicle de xarrades dirigides tant a pares com a fills, abordant temàtiques clau com la motivació, la cultura de l'esforç, la importància de l'educació i la integració social. L'objectiu és proporcionar eines i recursos que permeten als menors aconseguir el seu màxim potencial i a les famílies millorar la seua qualitat de vida. A més de les xarrades, es duran a terme diverses activitats lúdiques i educatives que fomenten la convivència i el desenvolupament.



“Aquesta col·laboració és fonamental per a garantir la igualtat d'oportunitats per a tots els #xiquet de Torrent i a les seues famílies”, ha destacat M. Ángeles Lerma, regidora d'Infància i Família. “Des de l'Ajuntament estem compromesos a treballar junts amb les associacions del municipi per a oferir serveis i programes que responguen a les necessitats reals de la ciutadania”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.195.162

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.