Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 26 de Agost del 2024
SUCESSOS

Detingut un ciutadà britànic a Torrent acusat de tràfic de drogues

Residia en un xalet i a penes eixia de l'habitatge, en la qual els agents han localitzat i intervingut tres armes de foc històriques i més de 4.000 euros

La Policia Nacional ha detingut en la localitat valenciana de Torrent a un home de 50 anys, d'origen britànic, que tenia en vigor una Ordre Europea de Detenció i Lliurament –OEDE– per a la seua extradició al Regne Unit per un delicte de tràfic de drogues. L'operatiu policial ha culminat també amb el registre de l'habitatge en la qual residia i la intervenció de 4.420 euros, tres armes de foc històriques i documentació falsa romanesa que l'arrestat usava durant la seua estada al nostre país.



Les investigacions per part de la Brigada Local de Policia Judicial de Torrent es van iniciar després de tindre coneixement que un fugitiu britànic amb una OEDE en vigor per tràfic de drogues podria estar allotjat en un xalet d'aquest municipi valencià. Després de diverses vigilàncies, els agents van comprovar que el sospitós, que havia canviat de manera ostensible el seu aspecte, residia en eixe lloc.



El passat 16 d'agost es va establir un dispositiu policial a fi de detindre'l, en el qual van participar, a més d'agents de la Comissaria de Policia Nacional a Torrent, policies del Grup Operatiu Especial de Seguretat (GOES) i de la unitat de Guies Canins.



Finalment, la Policia Nacional va arrestar al sospitós i va registrar el xalet on pernoctava, localitzant i intervenint 4.420 euros; dues armes llargues i una tala, totes elles històriques sense cap documentació que acreditara la seua possessió legal; així com documents falsos romanesos, concretament una carta de nacionalitat, un passaport i un permís de conduir. L'arrestat ha passat ja a disposició judicial, decretant-se presó provisional a l'espera que s'execute l'ordre d'extradició.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.116.50.87

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.