Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 23 de Agost del 2024
POLIESPORTIU

Torrent es prepara per a la Summer Cycling Challenge

La prova ciclista tindrà lloc el divendres 30 d'agost amb eixida i meta en l'Avinguda Sant Lorenzo

La ciutat de Torrent acull el pròxim 30 d'agost la celebració del Summer Cycling Challenge – Torrent. Una prova ciclista que promet reunir nombrosos aficionats a les dues rodes i que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament, la Penya Ciclista Torrent i la Fundació Esportiva Municipal (FDM).

 

Amb eixida i meta en l'Avinguda Sant Lorenzo, a l'esplanada situada entre els restaurants Balcó del Vedat i La Torreta 1888, a partir de les 17.00 hores, els participants gaudiran d'un recorregut d'aproximadament una hora i trenta minuts pel Vedat. La prova, organitzada pel Club Esportiu Montiz, Javier Montaner, i amb la col·laboració de la Penya Ciclista Torrent i l'FDM, ha sigut dissenyada per a posar a prova la resistència i habilitat dels ciclistes, amb un recorregut de 58,5 km amb un total de 13 voltes. La inscripció, només per a Federats, pot realitzar-se fins al pròxim 28 d'agost a les 20 hores a través de www.fccv.es, amb un preu de dorsal de 15,99€.

 

Talls en el trànsit i modificacions en l'horari de la piscina

Per a facilitar el desenvolupament de la prova, la piscina municipal ajustarà el seu horari, obrint d'11.00 a 15.00 hores. D'aquesta manera, a les 15.30 hores la zona de vehicles haurà de quedar completament buidada per al muntatge de l'esdeveniment.

 

El servei d'autobusos es veurà afectat pels talls del trànsit en el recorregut, en les avingudes de Sant Lorenzo, Al Vedat, Camí del Romeral, i les calles Pintor Pablo Picasso, Pintor Sorolla, Mas de Muntanyeta i La Corunya, des de les 15.30 hores fins a la finalització de la prova. Així mateix, l'autobús de la Piscina realitzarà un últim servei a les 15.15 hores.

 

El Regidor d'Esports, Guillermo Alonso del Real, ha destacat la importància d'aquest esdeveniment esportiu per a la ciutat posant en valor la Summer Cycling Challenge com “una oportunitat per a promocionar Torrent com un destí atractiu per als amants del ciclisme i fomentar la pràctica esportiva entre els nostres veïns. Estem convençuts que serà un èxit i animem a tots els ciclistes a participar".

 

La Summer Cycling Challenge – Torrent no sols és una oportunitat per als amants del ciclisme, sinó també una ocasió per a gaudir d'un dia en família. Els veïns i veïnes de Torrent estan convidats a animar als participants i a gaudir de l'ambient festiu de la prova.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.148.102.84

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.