Diumenge, 29 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 23 de Agost del 2024
MÚSICA

Torrent encara la recta final de ‘A la Lluna de Torrent’ sense baixar la intensitat

Passat l'equador del mes d'agost el festival no baixa la intensitat amb dos dies d'activitats per a totes les edats i tots gustos

La programació per a aquesta setmana dona principi el divendres 23 d'agost, amb el focus posat en els més xicotets, el popular camió ‘A la Lluna de Torrent’ es desplaça a les 20.00 h al Pantà al carrer Salamanca (al costat de l'Ermita) per a gaudir de “Laia contacontes”, una narradora coneguda per involucrar a xquets i famílies a través de contes captivadors que emfatitzen els valors i l'aprenentatge. Està associada a diverses plataformes, entre elles YouTube, on comparteix les seues sessions de contacontes, com "La serp Sancha" en línia. El seu enfocament narratiu combina entreteniment amb temes educatius, la qual cosa la converteix en una figura popular en la programació infantil.



En la mateixa ubicació i a la nit, a les 22.30 h, veïns de totes les edats gaudiran i participaran amb la música de “Follets. A la Lluna per Rumbes”, que interpretaran la nova rumba amb tots els èxits, versions i temes propis de la música més flamenca-pop i rumbera.



El mateix divendres, la pantalla del cicle ‘Cinema a la Lluna’, es trasllada a les 22.30 h a la Plaça Llibertat , amb la projecció de la pel·lícula “Barbie”, presenta la història que explora la vida de la famosa nina en un món idealitzat. Barbie viu en *, un lloc utòpic on tot és perfecte i ple de color. No obstant això, comença a experimentar una sèrie de "defectes" que l'allunyen de la perfecció, aquestes inquietuds la porten a qüestionar la seua existència en aquest món idíl·lic. Decidida a trobar respostes, *Barbie s'embarca en un viatge al món real, acompanyada per Ken. Al llarg de la seua aventura, descobreix les c

omplexitats i desafiaments de la vida fora de Barbieland, enfrontant-se a realitats que mai havia considerat.

L'endemà, dissabte 24 d'agost, el camió es dirigeix a les 20.00 h a la *Plaça Amèrica, on per als més xicotets i no tant, gaudirem del circ amb “Zapatones Clown”, l'espectacle és una obra de teatre que ret homenatge als pallassos i al món del circ. La trama es desenvolupa en la rebotiga d'un circ, on Pagliaccio i Pirucho emprenen un viatge emocional ple de nostàlgia i sentiments, promet ser una atracció divertida i entretinguda per a tota la família.



A la nit en la mateixa ubicació, i per a totes les edats, la música i l'entreteniment, a les 22.30 h arriben de la mà de “Manolos Platejats. Tribut a l'últim de la Fila”, banda tribute dedicada a interpretar la música de l'Últim de la Fila i Manolo García, interpretant els seus temes més emblemàtics dels anys 80 i 90, així com els grans èxits de la carrera en solitari de Manolo García, mantenint una alta intensitat en tota l'actuació.



Per a finalitzar la tercera setmana, el mateix dissabte “Cinema a la Lluna”, es trasllada en aquesta ocasió a les 22.30 a la Plaça de L’Església amb la projecció del film “CAMPEONEX”, en aquest nou lliurament, l'equip de "campions" es veu obligat a deixar el bàsquet i, per un gir inesperat, s'endinsa en el món de l'atletisme. La història segueix a una entrenadora novençana que, encara que entusiasta, enfronta nombroses calamitats i desafiaments, la qual cosa resulta en situacions còmiques i desventures inesperades. A mesura que l'equip s'adapta a les exigències de l'atletisme, el caos s'apodera dels seus entrenaments, portant a moments divertits i emotius.



L'alcalde accidental, José Gozalvo, ha manifestat “vull convidar a tots els torrentins i torrentines i visitants de municipis veïns a participar i gaudir d'aquest quart cap de setmana de la variada programació d'oci i cultura que hem dissenyat des de l'Ajuntament. És una oportunitat perquè els ciutadans en aquest mes d'agost a més de descansar, es reunisquen amics i familiars, compartisquen sopar, i gaudisquen de la música i actuacions en família amb els més xicotets i del cinema a la fresca, en aquestes últimes setmanes del mes d'agost”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.16.217.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.