Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 20 de Agost del 2024
SUCCESSOS

Detenen a Torrent en una llarga persecució als lladres de les escultures d'Albalat

Dos agents de la Guàrdia Civil han quedat ferits abans de detindre a dos hombres sospitosos del robatori

Els homes del robatori el passat 5 d'agost de les escultures de Manolo Boix a Albalat de la Ribera han sigut detingut de nou després d'una espectacular persecució des d'Alberic fins a Torrent. Els dos germans de 50 i 55 anys, de nacionalitat espanyola, van ser detinguts precisament fa una setmana pel furt d'unes escultures de bronze en el monument-font de Manuel Boix a Albalat de la Ribera el passat 5 d'agost, causant important destrosses en la font. El valor econòmic de les obres sostretes rondava els 300.000 euros.


La persecució ha començat de matinada quan una patrulla de la Guàrdia Civil d'Alberic li ha donat l'alt a un vehicle SsangYong en apreciar una actitud sospitosa en els seus ocupants. No obstant això, el conductor s'ha donat a la fugida fent cas omís a les indicacions dels agents, iniciant-se així una persecució CV-554 i la CV-50 fins a la localitat de Alfarb.

Els guàrdies han comprovat que el cotxe havia sigut robat en un desballestament de Silla i s'han sumat a la persecució nombroses patrulles, de les localitat d'Alberic, Carlet, Sueca i de la Unitat de Trànsit de la Guàrdia Civil. Els delinqüents, posant en greu risc la circulació, han seguit des de Llombai fins a prendre l'autovia A-7, on després de recórrer de nou diversos quilòmetres han sigut aconseguits a l'altura del terme municipal de Torrent per una patrulla de la Guàrdia Civil d'Aldaia. Durant la persecució els sospitós no han dubtat a envestir un cotxe patrulla, causant lesions a dos agents, que han hagut de ser traslladats a l'Hospital de la Ribera.
 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.139.234.146

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.