Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 20 de Agost del 2024
OCUPACIÓ

IDEA'T llança quatre cursos de formació al setembre

Són una oportunitat per a adquirir habilitats en la cerca d'ocupació i millora, dissenyats per a proporcionar una formació accessible i de qualitat a la ciutadania

L'Ajuntament de Torrent, a través d'IDEA’T en col·laboració amb Adecco, companyia d'experts en recursos humans, i finançat per la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, ha anunciat la convocatòria de quatre nous tallers de formació a partir de setembre fins a desembre.



Aquests tallers són una oportunitat per a adquirir habilitats en la cerca d'ocupació i millora, dissenyats per a proporcionar una formació accessible i de qualitat a la ciutadania. Una formació que busca millorar les competències laborals, fomentar la capacitació i ampliar les oportunitats d'ús dels participants.



Els quatre tallers programats es basaran en la millora de competències digitals aplicades a la cerca d'ocupació i tenen una duració de 20 hores per curs durant cinc dies. Únicament es podrà fer un curs per persona inscrita i tots ells s'impartiran en la modalitat presencial en el municipi de Torrent. La inscripció és telemàtica i es realitza a través de l'enllaç https://forms.office.com/e/km0awfvytr o a través del codi QR, i trucant al telèfon 655730363 per a obtindre més informació. Els tallers són gratuïts i estan dirigits a persones empadronades en el municipi, que es troben entre els 16 i 65 anys.



Els quatre tallers que s'impartiran de 9.30 a 13:30 h, en els locals de la C/ Pintor Genovés s/n (Torrent), són els següents: Setembre: “Troba ocupació per internet”, descobreix com navegar pel món de les ofertes laborals en línia i troba el teu treball ideal. Els dies 17, 18, 19, 20 i 24 de setembre de 2024.

 

Octubre: “Principis Community Manager”, aprén els fonaments del Community Management i com gestionar comunitats en línia de manera efectiva. Els dies 15, 16, 17, 18 i 22 d'octubre de 2024. Novembre: “Les xarxes socials per a millorar la teua ocupabilitat”, domina les xarxes socials i utilitza el seu potencial per a destacar en el mercat laboral. Els dies 12, 13, 14, 15 i 19 de novembre de 2024. Desembre: “Introducció a la intel·ligència artificial. Aplicacions més utilitzades”, explora les aplicacions de la IA i com podem transformar la teua cerca de faena i les teues competències digitals. Els dies 10, 11, 12, 13 i 17 de desembre de 2024.



La regidora d'ocupació, Sandra Fas ha volgut “convidar i “animar als torrentins a inscriure's en els tallers dissenyats per a la millora de cerca d'ocupació. Aquests cursos, que inclouen formació en noves tecnologies i emprenedoria, tenen com a objectiu augmentar l'ocupabilitat dels participants i facilitar la seua incorporació al mercat laboral. Esperem que aquests programes beneficien a un gran nombre de persones, brindant-los eines i habilitats necessàries per a enfrontar el desafiament de la cerca d'ocupació actual”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.151.12

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.