Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 16 de Agost del 2024
URBANISME

Torrent renovarà el parc de la Plaça Amèrica per a fer-ho més accesible i modern

Amb un pressupost de 50.000 €, es vol millorar l'estètica i funcionalitat

L'alcaldessa accidental, Amparo Chust acompanyada del regidor de l'Àrea de Medi Ambient José Gozalvo i del tècnic municipal, han visitat el parc de la Plaça Amèrica, on han anunciat que s'està treballant en el projecte de la remodelació del futur disseny d'aquest espai verd emblemàtic per als torrentinos, que busca revitalitzar aquest espai verd.

Dins de l'estudi del conjunt de parcs i jardins que patiran una renovació i millora en el seu disseny i equipaments, l'equip de govern vol començar per aquest ambiciós projecte, que busca revitalitzar aquest important espai verd i convertir-ho en un lloc de trobada i esplai, confirmant el ferm compromís de l'Ajuntament per convertir Torrent en una ciutat verda real, on el benestar i qualitat de vida dels ciutadans i la sostenibilitat urbana siga la nostra principal estratègia.

La remodelació del Parc de la Plaça Amèrica, que disposa d'un pressupost de 50.000 €, vol millorar l'estètica i funcionalitat, juntament amb la modernització de les seues instal·lacions, millorant la il·luminació, incorporant tecnologia led moderna i energèticament eficient per a augmentar la seguretat i el gaudi de l'espai en hores nocturnes. S'eliminaran zones amb estructures de formigó augmentant l'accessibilitat del jardí, incrementant les àrees verdes per al gaudi dels ciutadans, zones de descans, passejos accessibles, implementant una jardineria sostenible i instal·laran jocs infantils.

Així mateix, entre les millores previstes d'aquesta intervenció de remodelació s'inclouen: un disseny paisatgístic modern i atractiu, la instal·lació de nous sistemes de reg eficients, la introducció d'espècies vegetals adaptades al clima local, nou arbratge per a proporcionar ombra i materials respectuosos amb el medi ambient que faciliten el seu manteniment, la creació d'espais de descans i jocs infantils i la creació de zones d'oci i entreteniment on l'Ajuntament puga realitzar activitats culturals i festives des de les seues diferents àrees, al llarg de tot l'any.



Caràcter commemoratiu en honor al sotsinspector de Policia Nacional Blas Gámez.
El regidor de Medi Ambient, José Gozalvo, ha manifestat que “la renovació d'aquestes zones verdes, busquen crear un espai que no sols siga estèticament agradable, sinó també funcional, sostenible i significatiu per als ciutadans que proporcione àrees agradables per al descans, esplai i jocs segurs per als més xicotets. A més, es construirà un escenari amb visibilitat des de qualsevol angle per a poder celebrar activitats i esdeveniments culturals de l'Ajuntament, conjugant l'ús com a zona verda i cultural”.

“Esta intervenció de remodelació s'alinea amb les tendències actuals que emfatitzen la creació d'espais verds sostenibles i funcionals. Reafirmem amb aquest projecte de gran magnitud, el primer, de futures remodelacions de parcs i jardínes, reafirmant el nostre compromís amb la sostenibilitat urbana, el medi ambient i el benestar dels nostres veïns”, ha assenyalat José Gozalvo.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.99.78

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.