Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 16 de Agost del 2024
FUTBOL

El Torrent CF inicia la pretemporada davant una temporada a priori més difícil

El tècnic torrentinista, Vicente Mir, creu que es necessitarà un extra de treball per a igualar la temporada que es va fer l’any passat per la presència de més clubs amb majors pressupostos

El Torrent CF calfa motors per a una nova temporada en 2RFEF, amb l’objectiu de mantindre’s i tindre opcions de promoció d’ascens. No obstant això, el tècnic torrentinista, Vicente Mir, en declaracions a Golsmedia, ha avisat que serà més difícil d’aconseguir els resultats, i demana el suport de l’afició perquè el Sant Gregori siga un fortí per als taronges.

El Torrent CF va disputar el seu primer partit de pretemporada el 2 d’agost. Els taronges es van mesurar a la la Vall d’Uixó amb victòria dels taronges. El segon partit front UD Castellonenc perdia 2-0 enfront d’un tercera. En el tercer partit de l’estiu, Mir va provar a jugadors del filial, guanyant en el triangular enfront de l’Associació de Futbolistes AFE i Eldense a Oliva. Davat el Mestalla els de Torrent es van impossar per 0-2 en un partit de molts canvis. 

Enfront del Soneja, Castelló B i UCAM Murcia, Vicente Mir intentarà ajustar l’equip en el qual es manté 9 jugadors titulars de la passada temporada. Mir destaca que de la pretemporada no li interessa tant el resultat com les sensacions. “L’any passat vam tindre una pretemporada on no guanyàvem a ningú i després comencem la lliga bé. Les pretemporades serveixen per a rodar, per a traure conclusions de situacions però per a preparar-se per a traure el millor onze la primera jornada”, assenyala el tècnic torrentinista.

 

El Club posa preu a les entrades per a la temporada en Tribuna i General

El Club ha anunciat a través de les seues xarxes socials els preus que hauran de pagar els aficionats que vulguen veure un partit i no tinga l’abonament. El preu de l’entrada de tribuna serà de 20 euros, mentre que la de general serà de 15 euros.

Des del dilluns 5 d’agost, es poden continuar adquirint els abonaments de la temporada 24/25 en les oficines del club. El preu dels abonaments de temporada és de 120 euros en tribuna i de 80 en graderia general per a adult, i 20 euros menys per a jubilat. L’abonament per a menors de 13 a 17 anys és de 60 euros en tribuna i 40 en general, mentre que per a menors de 13 anys és de 30 i 20 euros respectivament.

Al juliol, en poc més d’una setmana el club ja havia superat els 500 abonats entre renovacions i altes noves. Els aficionats poden anar a les oficines del club ja que la pàgina web del club està en renovació.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.147.75.111

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.