Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 20 de Setembre del 2024 a les 12:38:45 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
Policía Nacional Policía Nacional
REDACCIÓ
Dilluns, 12 de Agost del 2024
SUCESSOS

Ataquen amb pedres i botelles de cristall a una desena de policies en el Xenillet

Els agents van ser atacats per un grup d'unes 30 persones quan van acudir a un avís d'ocupació il·legal d'una vivenda segons ha informat en exclusiva Las Provincias

Un grup d'unes 30 persones han atacat a una desena d'agents de la Policia Nacional en el barri de Xenillet. Els agents van ser atacats per un grup d'unes 30 persones quan van acudir a un avís d'ocupació il·legal d'un habitatge que van començar a llançar pedres i botelles des del terrat d'un edifici del barri segons ha informat Las Provincias.



Els fets es van desenvolupar la matinada del diumenge al dilluns 12 d'agost. Tres patrulles de la Policia Nacional de la comissaria de Torrent i una altra de la Policia Local van acudir amb urgència al lloc per a impedir l'ocupació. Els agents van prendre precaucions quan van entrar al carrer Xenillet, però van ser rebuts a pedrades.



Des del terrat d'un edifici, una trentena d'individus van començar a llançar rajoles, botelles i pedres als policies. Els agents van demanar reforços i material antidisturbis per a poder entrar en l'edifici on havia saltat l'alarma d'una empresa de seguretat privada que immediatament va avisar a la Policia Nacional.



Dos vehicles de la Policia Nacional van patir danys en rebre els impactes d'una rajola i una botella en la lluna posterior i el sostre, però no va caldre lamentar danys personals segons ha relatat en exclusiva Las Provincias. Al cap de pocs minuts es van unir als efectius quatre patrulles policials més i va anar llavors quan els agents van començar a controlar la situació després d'uns moments de gran tensió pels llançaments de pedres.



Després de protegir-se amb escuts, diversos policies i un manyà van aconseguir entrar en l'edifici i van comprovar que el pany de l'habitatge estava forçada. El sistema d'alarma d'intrusió i la ràpida intervenció de la Policia va frustrar en aquesta casa l'ocupació il·legal d'un habitatge propietat d'un banc.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.223.43.117

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.