Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 20 de Setembre del 2024 a les 18:54:19 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 12 de Agost del 2024

Chust, Gozalvo i Roca alcaldes accidentals les últimes setmanes d'agost

L'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, estarà dues setmanes de vacances pel que ha delegat les seues funcions a tres membres del seu equip de govern del PP

L'alcaldessa, Amparo Folgado, ha signat una resolució del règim de substitucions amb motiu de les vacances anuals, durant el mes vinent d'agost i amb la finalitat de mantindre la normalitat en la prestació dels serveis i evitar dilacions innecessàries en la tramitació dels expedients administratius, i d'acord amb el que estableix l'art. 125.1 de la Llei 7/85, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local.



Les funcions de l'Alcaldia-Presidència, incloent-hi les recollides en l'art. 124.4.h) de la Llei 7/85, de 2 d'abril, seran assumides durant catorze dies del mes d'agost per les tinences d'Alcaldia que s'indiquen i durant els períodes que a continuació s'assenyalen. Des de les 0.00 h del dia 12 d'agost fins a les 24:00 h del dia 16 d'agost, en la 2a tinenta d'alcalde, Sra. Amparo Chust Gímenez.



Des de les 0.00 del dia 17 d'agost fins a les 24:00 h del dia 20 d'agost, en la 4a tinenta d'alcalde, Sra. Sonia Ángeles Roca Martínez i des de les 0.00 h del dia 21 d'agost fins a les 24:00 h del dia 25 d'agost, en el 3er tinent d'alcalde, Sr. José Francisco Gozalvo Llácer. Així mateix, la resolució assenyala que les regidores i els regidors de l'equip de govern mantindran durant el mes d'agost l'exercici de les delegacions que els han sigut atorgades per resolució d'Alcaldia.



L'alcaldessa Amparo Folgado ha assegurat que "malgrat gaudir d'uns dies de descans, estaré pendent dels assumptes municipals i em mantindré informada puntualment sobre els temes rellevants que afecten Torrent, assegurant la continuïtat en la gestió política i administrativa. En la responsabilitat d'un alcalde no cap a la desconnexió completa".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.216.90.222

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.