Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 20 de Setembre del 2024 a les 19:26:40 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 09 de Agost del 2024

La Casa de la Dona obri un espai de jocs per a xiquets i majors

En col·laboració de l'Associació Alleta, s'ofereix aquest servei nou, que suposa un lloc d'esplai per a menuts que encara no tenen l'edat per a gaudir de parcs infantils i supervisat per professionals

Durant aquest estiu la Casa de la Dona ha organitzat, per primera vegada, per a la primera infància un espai de jocs i trobada per a les famílies, amb diferents activitats per a passar un gaudir i entretindre's amb els més xicotets de la casa, de 0 a 3 anys. La iniciativa de la regidoria d'Igualtat, té com a objectiu oferir un lloc d'esplai i joc lliure als xiquets i xiquetest, que encara no tenen edat per a gaudir dels parcs infantils. Aquest espai segur es troba en el gimnàs de la Casa de la Dona, on els bebés podran gatejar i socialitzar amb altres xiquets, estimulant el desenvolupament físic i mental i la solidaritat entre ells.

 

Està destinat a aquells pares i avis que durant els mesos d'estiu no tenen possibilitat de portar als seus fills i nets a una guarderia o ludoteca, o senzillament volen interactuar amb ells, ajudant i facilitant la conciliació familiar al mateix temps, en un espai on aprendre, jugar i compartir experiències amb els més xicotets, tot això supervisat per professionals especialitzats.

 

Els principals beneficis per als bebés i xiquets i xiquetes, es tradueixen en la potenciació de les capacitats cognitives, socials, emocionals i lingüístiques, a més d'ensenyar-los a regular la seua conducta i a confiar en si mateixos, s'aconsegueix un moviment lliure perquè els bebés comencen a jugar i socialitzar entre ells.

 

La regidora d'Igualtat, Amparo Chust, ha manifestat que “aquest equip de govern ha cregut convenient i necessari, el crear un espai de jocs i trobada familiar per a la primera infància, que aconseguira a més d'incentivar el desenvolupament infantil, també enfortira els llaços i vincles familiars on, tant pares i avis puguen interactuar i gaudir junts amb els més xicotets, ajudant i facilitant la conciliació familiar al mateix temps”.

 

“Des de Casa de la Dona continuem treballant per a oferir una programació dinàmica i variada, pensada a acompanyar no sols a la dona sinó també a les famílies, oferint un punt de trobada on aprendre i compartir experiències essencials per al desenvolupament emocional i social dels bebés i #xiquet’’, ha assenyalat Amparo Chust.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.21.248.162

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.