Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 07 de Agost del 2024
FUTBOL

El camp de futbol de Sant Gregori estrena nova tanca a l'estadi

S'ha reemplaçat per un d'acer galvanitzat amb acabat lacat al foc en color negre, que impedirà l'oxidació

El camp de futbol de Sant Gregori estrena nou clos. S'ha reemplaçat per un d'acer galvanitzat amb acabat lacat al foc en color negre, que impedirà l'oxidació. A causa de l'avançat estat d'oxidació en el qual es trobava l'esmentat clos, i que preocupava per la falta seguretat i condicions del recinte, que va suposar la caiguda d'un a part de la tanca. Aquest equip de govern, des del primer moment, va decidir dur a terme una reforma integral de les instal·lacions, que suposarà un canvi complet de la seua imatge i una garantia per a la seguretat.



Al novembre de l'any passat ja es va intervindre sobre els lavabos, duent a terme una reforma integral dels banys, oferint un espai modern i accessible per a tots. A més, d'incorporar un lavabo adaptat per a persones amb mobilitat reduïda i un canviador de bolquers per a atendre les necessitats de les famílies.



Les obres de reposició del clos perimetral han consistit en el reemplaçament per un d'acer galvanitzat amb acabat lacat al foc en color negre, que impedirà l'oxidació d'aquest. Aquesta intervenció tan necessària suposarà una millora qualitativa en la seguretat dels esportistes, aficionats i públic en general que utilitzen aquestes instal·lacions. A més d'una millora estètica amb la qual l'afició es trobarà un canvi d'imatge de les instal·lacions al començament de la temporada. Així mateix, també s'han realitzat intervencions de reparacions, millora i condicionament de les graderies, de cara al començament de la pròxima temporada.



L'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, ha manifestat amb satisfacció que "estem compromesos amb la millora de les instal·lacions esportives de la nostra ciutat perquè tots els torrentins i torrentines puguen gaudir d'elles en les millors condicions, aquestes no seran les úniques millores que es veuran en aquest mandat, perquè tenim grans projectes per a fer de Torrent una ciutat bolcada amb l'esport i complir amb els nostres compromisos amb els veïns i veïnes".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.22.61.174

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.