Dissabte, 21 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 20 de Setembre del 2024 a les 19:26:40 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 02 de Agost del 2024

El Partit Popular agraeix a Jose Maroto la seua dedicació a Torrent durant l'últim any

El fins ara portaveu del PP a l'Ajuntament de Torrent, i responsable de l'Àrea de Govern d'Hisenda i Desenvolupament Econòmic, Jose Maroto Yago ha presentat la seua dimissió com a edi

El fins ara portaveu del PP a l'Ajuntament de Torrent, i responsable de l'Àrea de Govern d'Hisenda i Desenvolupament Econòmic, Jose Maroto Yago ha presentat la seua dimissió com a edil. El regidor popular ha hagut de prendre aquesta decisió "davant uns problemes mèdics incompatibles amb l'alta pressió i tensió pròpies del càrrec, per la qual cosa a partir d'ara dedicarà tots els seus esforços a recuperar-se d'aquests" segons un comunicat del mateix partit.

 

El secretari general del PP a Torrent, Jose Gozalvo, ha mostrat el seu agraïment a Maroto, qui “durant aquest últim any ha portat una de les àrees de govern més complicades i importants, amb un excel·lent treball i dedicació al servei públic; ara li desitgem tot el millor en la seua vida personal i en la seua ràpida recuperació”. A l'espera d'una remodelació del govern municipal, la següent en la llista del PP per Torrent, és Adelina González Borrull, que ja ha sigut regidora a Torrent en l'anterior legislatura.


Noves responsabilitats
El càrrec de portaveu del Grup Popular, que fins ara requeia en Jose Maroto, passa ara a exercir-la Sonia Roca, que actualment és també 5a tinenta alcalde i regidora responsable de l'Àrea de Seguretat Ciutadana i Mobilitat. Les delegacions que ostentava Jose Maroto, Hisenda i Personal, seran ara responsabilitat de Sonia Roca i Amparo Chust, respectivament, han informat fonts populars.

 

Jose Gozalvo ha destacat l'encertada decisió de l'alcaldessa, ja que “Sonia Roca és la persona idònia per a defensar la postura del PP i l'acció de govern, amb experiència en oratòria donada la seua professió jurídica; el rigor i l'exigència que precisa l'àrea d'Hisenda no poden ser millor personalitzats que en Sonia, mentre que Amparo Chust és la indicada per a plasmar les necessitats de negociació i enteniment que precisa l'àrea de Personal”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.211.239

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.