Dissabte, 21 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 20 de Setembre del 2024 a les 19:26:40 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 01 de Agost del 2024

Sonia Roca nova portaveu de l'equip de govern després de la marxa de José Maroto

A més assumirà l'àrea econòmica i mantindrà la delegació de Mobilitat convertint-se en la regidora amb més poder després de l'alcaldessa, Amparo Folgado

L'actual regidora de Seguretat Ciutadana, Sonia Roca, serà la nova portaveu de l'equip de govern després de la renúncia de Jose Maroto. A més assumirà l'àrea econòmica convertint-se en la regidora amb més poder després de l'alcaldessa, Amparo Folgado. Les delegacions que incorporava l'àrea d'Hisenda i Desenvolupament Econòmic, com a Patrimoni i Personal, es traslladen a l'àrea d'Administració, Informació i Dona, que actualment dirigeix Amparo Chust. Així mateix, la delegació de Projectes Europeus que es trobava inclosa en la mateixa àrea d'Hisenda i Desenvolupament Econòmic, serà coordinada directament per alcaldia que delegarà les seues funcions la regidora Amparo Chust.



Amb relació als nomenaments dels tinents d'alcalde, Amparo Chust assumeix la 2a Tinença, José Gozalvo (responsable de l'àrea d'Urbanisme, Habitatge i Medi Ambient), portarà la 3a tinença, Sonia Roca assumeix la 4a, Aitor Sánchez (responsable de l'àrea de Cultura, Falles, Turisme i Participació) ocuparà la 5ªArturo Gil (responsable de l'àrea de Serveis Socials) assumirà la 6a tinença. Mantenint el grup municipal VOX, la 1a i 7a tinença d'alcaldia, que assumien des del principi de mandat.



Aquests canvis en l'estructura de les competències del govern "no afecten en absolut al pacte de govern que mantenim amb VOX, ni als acords programàtics que subscrivim, mantenint els seus regidors les mateixes àrees i tinences d'alcaldia pactades des de començament de mandat" segons s'indica en el comunicat enviat als mitjans.



L'alcaldessa, Amparo Folgado, ha manifestat el seu "agraïment més afectuós i sincer a José Maroto, per la seua labor durant la campanya electoral i l'any de gestió que ha dedicat a la nostra ciutat i als torrentins, i vull desitjar-li tan millor com es mereix i una ràpida recuperació als temes de salut”.



“Vull agrair la labor a tot el meu equip, especialment als companys que han acceptat les seues noves competències i per la seua disposició per a assumir les noves responsabilitats, que demostra la voluntat de continuar treballant pel nostre projecte i per la nostra ciutat i els seus ciutadans”, ha indicat l'alcaldessa.



L'alcaldessa s'ha mostrat convençuda en què “aquesta remodelació i ajustos en algunes delegacions i responsabilitats, suposaran un impuls a tota la labor i esforç que està imprimint l'equip de govern, per a estimular noves idees i enfocaments per a abordar els desafiaments i desenvolupament de la nostra ciutat i les necessitats dels nostres veïns”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.217.211.92

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.