Dissabte, 21 de Setembre del 2024

Actualitzada Dissabte, 21 de Setembre del 2024 a les 15:18:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 01 de Agost del 2024
SANITAT

Sanitat confirma l'ampliació del consultori auxiliar del Vedat

S'ha visitat les instal·lacions per a valorar totes les opcions possibles i millorar el servei dels més de 10.000 pacients als quals s'atén

En una visita institucional a l'Ajuntament de Torrent, el conseller de Sanitat, Marcià Gómez, ha confirmat l'ampliació definitiva del Consultori Auxiliar del Vedat. Acompanyat per l'alcaldessa, Amparo Folgado, i el regidor de Sanitat, Santiago Calatayud, el conseller ha destacat la importància d'aquesta inversió per a millorar l'atenció sanitària dels més de 10.000 veïns de la zona.



Després d'una exhaustiva valoració de diferents opcions, s'ha determinat que la ubicació actual del consultori és la més idònia per a dur a terme l'ampliació. "Hem optat per aquesta solució perquè es troba en el cor del Vedat i compta amb excel·lents connexions, facilitant així l'accés dels pacients", ha afirmat Gómez.



"Volem que aquesta obra siga una realitat al més prompte possible, i per això agilitzarem tots els tràmits necessaris", ha afegit el conseller, subratllant el compromís del Consell de la Generalitat Valenciana amb la millora dels serveis sanitaris a Torrent.



Per part seua, l'alcaldessa Amparo Folgado ha mostrat la seua satisfacció per aquest anunci, destacant que "l'ampliació del Consultori Auxiliar del Vedat és una demanda històrica dels veïns i veïnes d'aquesta zona. Hui fem un pas ferm per a fer realitat aquest projecte tan necessari".



Folgado ha recordat que "la solució provisional dels mòduls prefabricats va ser una mesura urgent d'anteriors governs, però des del minut un d'aquesta legislatura hem treballat per a aconseguir una ampliació definitiva en un edifici adequat i equipat amb les últimes tecnologies per als veïns del Vedat".



Tant l'Ajuntament de Torrent com la Conselleria de Sanitat han coincidit en la importància de treballar de manera coordinada per a dur a terme aquesta actuació. En les pròximes setmanes se signarà un conveni que establirà les bases per a l'execució de les obres.



La jornada ha començat amb una reunió de treball a l'Ajuntament de Torrent, on tècnics municipals i de la conselleria han abordat els detalls d'aquest projecte. Posteriorment, el conseller Gómez ha signat en el llibre d'honor de la ciutat.



L'alcaldessa ha conclòs afirmant el seu agraïment al conseller Gómez i “la seua sensibilitat davant les necessitats dels nostres veïns. Aquesta ampliació és un exemple de com la col·laboració entre administracions pot donar resultats positius per a la ciutat de Torrent".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.135.196.103

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.