Diumenge, 22 de Setembre del 2024

Actualitzada Dissabte, 21 de Setembre del 2024 a les 15:18:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 01 de Agost del 2024
SUCESSOS

Un matrimoni de Torrent desnonat del seu xalet de luxe

L'habitatge compta amb 2.200 metres quadrats, però, des de 2008, els afectats no poden fer front als pagaments de la hipoteca que ascendeix a més de 3.000 euros mensuals

Un matrimoni de Torrent ha sigut desnonat del seu xalet de luxe. L'habitatge disposa de 2.200 metres quadrats amb pisicina, però, des de 2008, els afectats no poden fer front als pagaments de la hipoteca que ascendeix a més de 3.000 euros mensuals. Actualment, el matrimoni cobra una prestació de 800 euros al mes pel qual li és impossible fer front als pagaments del préstec del seu xalet.



Segons compte l'afectat a una cadena de televisió nacional, "La crisi del 2008 ens va vindre damunt. Jo tenia una empresa, l'empresa va fer fallida, va caldre fer suspensió de pagaments. Abans, per a evitar eixa situació, jo vaig traure una hipoteca d'aquesta casa, que estava lliure de càrregues, per a injectar liquiditat a l'empresa i això és el que va originar la hipoteca".



"Estem fets pols per la situació, ens veiem desemparats. No tenim cap propietat, teníem aquesta i l'hem perduda ens n'anem al carrer, així, amb les quatre bosses d'anar a comprar i es va acabar", ha apuntat l'afectat. Ara el departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Torrent amb el qual els afectats ja estan parlant per a aconseguir un habitatge on poder instal·lar-se després de ser desnonats de la seua casa de luxe.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.176.228

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.