Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 26 de Juliol del 2024
MOROS I CRISTIANS

Torrent viu la màgia de l'Entradeta Infantil

Els més xicotets han conquistat els carrers aquest dijous en una Entradeta amb gran afluència de públic i on la FDMCT va oferir 1.000 cadires al llarg de tot el recorregut

La vesprada d'aquest dijous, Torrent s'ha vestit de gala per a celebrar una de les cites més esperades de les seues festes patronals: l'Entradeta Infantil. Els més xicotets de les filaes i comparses s'han convertit en els grans protagonistes, inundant els carrers de color, música i alegria.



Amb l'Església de la parròquia de Mont-Sió com a punt de partida, els xiquets i xiquetes han desfilat per l'emblemàtica baixada del carrer del Convent fins a la plaça Major, on els esperava el públic als peus de la Torre. Enguany, com a novetat, els càrrecs festers de les diferents filaes i comparses han oferit una ostentació, afegint un toc especial a la desfilada i demostrant la gran faena i la il·lusió que posen en aquestes festes.



La Federació de Moros i Cristians de Torrent continua apostant per realçar la importància d'aquest acte, que cada any guanya en popularitat. Prova d'això és la disposició de cadires per al públic, que ha permés a centenars de veïns gaudir còmodament de l'espectacle.



Els més xicotets, futur de la festa, han fet gala dels seus vestits davant l'atenta mirada dels seus familiars i amics, així com de les autoritats municipals. Els capitans Moro i Cristiano, Vicente Bacete i Miguel García, juntament amb l'Alferes Mora, Esther García, i l'Alferes Moro, Andrés Campos, també han pres part en aquesta desfilada. Els qui tampoc li ho han volgut perdre, un any més, han sigut els membres de la Corporació Municipal, encapçalats per l'alcaldessa, Amparo Folgado, i la regidora de Festes, María Fernández.



 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.135.184.146

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.