Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 24 de Juliol del 2024
MÚSICA

L'Ajuntament renova el seu conveni amb la Unió Musical i el Cercle Catòlic

Suposa una mostra del ferm compromís de l'Ajuntament amb les dues entitats musicals més importants de Torrent

L'Ajuntament de Torrent ha signat hui un nou conveni de col·laboració amb la Unió Musical de Torrent i el Cercle Catòlic de Torrent, amb l'objectiu de continuar promovent la cultura i la música a la ciutat. La renovació d'aquest acord suposa una mostra del ferm compromís de l'Ajuntament amb les dues entitats musicals més importants de Torrent.



"La música i la cultura són dos pilars fonamentals de la nostra identitat com a ciutat", ha afirmat l'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado. "Per això, estem molt satisfets de poder renovar aquest conveni amb la Unió Musical i el Cercle Catòlic, que ens permet continuar donant suport a la formació musical dels nostres ciutadans i ciutadanes, així com l'organització d'activitats culturals de gran qualitat".



"El suport a les bandes de música de la Unió Musical i el Cercle Catòlic ens permet gaudir d'una programació cultural de primer nivell durant tot l'any", ha destacat el regidor de Cultura, Aitor Sánchez. Revalidar aquest conveni beneficia a la promoció de la cultura i la música a Torrent. Concerts, cercaviles, audicions i altres activitats culturals que continuaran celebrant-se al llarg de l'any, acostant la música a tots els públics. A més, s'afavoreix la formació musical a les escoles de cada entitat.



L'Ajuntament de Torrent, la Unió Musical de Torrent i el Cercle Catòlic de Torrent estan compromesos a treballar junts perquè la música i la cultura continuen sent un element clau en la vida de la ciutat. En la signatura del conveni han sigut presents tant l'alcaldessa de la ciutat, Amparo Folgado, com el regidor de Cultura, Aitor Sánchez, així com els presidents de totes dues entitats, Pepe Plaza per la Va unir Musical de Torrent i Benito Nemesio pel Cercle Catòlic de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.43.47

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.