Dissabte, 07 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 23 de Juliol del 2024
POLITICA

Pepe Maroto, regidor d'Hisenda, anuncia la seua dimissió per "problemes de salut"

El portaveu del PP ha anunciat la seua retirada de la política un any després de prendre possessió i obri una crisi de govern sobre el seu relleu al capdavant del grup municipal.

El portaveu del Partit Popular, Pepe Maroto, ha anunciat la seua retirada de la política un any després de prendre possessió i obri una crisi de govern sobre el seu relleu al capdavant del grup municipal. L'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, ha volgut “agrair la labor de Maroto en aquest temps”, i anuncia una “ràpida reestructuració de delegacions perquè la maquinària de l'ajuntament no pare”.

Amparo Folgado ha revelat que Pepe Maroto li havia demanat aquest canvi “fa un temps i hem parlat per a deixar tot arreglat abans de la seua eixida abans de final de mes”. L'alcaldessa de Torrent i presidenta del PP de Torrent, perd al seu portaveu del grup municipal i també al delegat d'Hisenda. Preguntada sobre el futur successor, Folgado no ha volgut revelar “el nom de la persona o persones que li succeiran com és obvi” ja que de moment no s'ha presentat la carta de dimissió oficialment.

La notícia, filtrada a la premsa, havia de ser comunicada en els pròxims dies, però s'ha precipitat esta mateixa vesprada. Des d'aquest periòdic L'Opinió de Torrent s'ha intentat contactar amb Pepe Maroto, que no ha respost de moment al telèfon. Maroto continuarà sent regidor d'Hisenda fins que es produïsca un pròxim ple municipal.

 

SUCCESIÓ ON NO ES DESCARTA A NINGÚ
La incògnita és qui succeirà a Maroto com a portaveu, ja que el PP va acudir a les urnes amb una llista cremallera en la qual els llocs de major responsabilitat han sigut copats per la llista oficialista local. Malgrat això, Amparo Folgado no descarta incloure en algun d'aquests llocs a Arturo García o Sandra Fas, que ha format pat de la delegació de Maroto en Comerç i Ocupació. “Des de fa un any ací sol hi ha un equip, només hi ha una llista i tots treballem junts”, ha contestat Amparo, que ha dit que no ha parlat encara amb Adelina, la següent persona en la llista, ja que de moment, per respecte, Pepe Maroto continua sent regidor.

Amparo Folgado ha volgut remarcar que esta eixida "no respon a cap mena de conflicte ocult" i assenyala que es deu exclusivament a la petició de Maroto per problemes de salut que venia arrossegant abans que es presentara a les eleccions, “i que s'han accentuat amb el treball i estrés de la política”, assenyala Folgado, que entén clarament que la “el primer és la salut”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.30.229

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.