Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 19 de Juliol del 2024
OCI I TEMPS LLIURE

Els MediaGames arriben a l'espai de Sant Gregori aquest cap de setmana

Durant els dies 20 i 21 de juliol, els xiquets i xiquetes de Torrent podran gaudir de jocs i activitats tecnològiques

Aquest cap de setmana, els dies 20 i 21 de juliol, Torrent es prepara per a celebrar els MediaGames. Es tracta d'un esdeveniment ple d'activitats per a xiquets que combina tecnologia i jocs d'una forma lúdica i divertida. Les activitats tindran lloc de 19 a 22 hores en l'Espai Sant Gregori, i estan dirigides a xiquets de totes les edats. Els més xicotets podran gaudir d'una estona divertida, fusionant la realitat amb la tecnologia i participar en tallers de creació de contingut digital, aprenent balls i coreografies de Tik Tok.



Una de les grans atraccions dels MediaGames serà la presència del Streamer Cabolo, qui guiarà als xiquets a construir mapes increïbles amb blocs de Minecraft a grandària real. A més, hi haurà jocs i coreografies professionals per a tota la família, amb la participació de tik Tokers que ensenyaran diferents balls. Per a completar l'experiència, hi haurà un equip d'animadors durant tot l'esdeveniment, decorat i ambientat per a passar una vesprada divertida amb amics i família.



Els MediaGames s'emmarquen dins de les Festes 2024 de Torrent, impulsats per la Regidoria de Festes, que dirigeix María Fernández. Tal com ha destacat la regidora, "aquesta activitat compleix l'objectiu d'acostar la festa a tots els públics i barris". A més, explica que "també és una forma que els xiquets puguen relacionar-se amb la tecnologia d'una forma divertida i educativa, fomentant la creativitat i la participació en família". L'Ajuntament de Torrent convida a tots els xiquets i xiquetes a participar en els MediaGames i gaudir d'un cap de setmana ple de diversió i aprenentatge.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.167.64

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.