Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 19 de Juliol del 2024
MÚSICA

La sala d'actes de l'Ajuntament acull un "Shhcúchame" especial de Moros i Cristians

Aquest dijous 18 de juliol va acollir una sessió, impartida i dirigida per Bernardo Mora-Fandos, amb música en directe a càrrec de la Unió Musical de Torrent

L'Ajuntament de Torrent ha clausurat el seu cicle de concerts "Shhcúchame" amb un esdeveniment especial emmarcat en les festes de Moros i Cristians. Aquest dijous 18 de juliol va acollir una sessió, impartida i dirigida per Bernardo Mora-Fandos, amb música en directe a càrrec de la Unió Musical de Torrent.



Després de l'èxit de la tercera temporada, que va finalitzar el mes de juny passat amb l'actuació del trompetista Raúl Junquera, aquest especial de juliol ha oferit una experiència única per als amants de la música. Mora-Fandos, amb la seua àmplia experiència i talent, guiarà al públic en un recorregut per l'apassionant món dels sons, amb un enfocament especial en la música tradicional de les festes de Moros i Cristians.



"Estem molt contents de poder oferir als torrentins aquest "Shhcúchame" especial de festes amb Bernardo Mora-Fandos", ha declarat el regidor de Cultura, Aitor Sánchez. "Es tracta d'una nova oportunitat per a gaudir d'aquest projecte musical, que s'acomiada fins a setembre".



La pròxima temporada de "Shhcúchame" donarà principi el pròxim 18 de setembre, a les 19 hores, a la Casa de la Cultura de Torrent. Novament, baix la direcció del professor Bernardo Mora-Fandos, els amants de la música podran gaudir de noves propostes per a endinsar-se en l'univers dels sons. Sense tecnicismes, i amb un enfocament dinàmic i creatiu, el professor Mora-Fandos ha aconseguit despertar l'interés per l'audició musical entre persones de totes les edats. L'entrada és lliure fins a completar aforament.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.135.194.18

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.