Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 19 de Juliol del 2024

Torrent celebrarà per primera vegada el Dia dels iaios

La plaça de la Unió Musical acollirà un ball el pròxim 26 de juliol

L'Ajuntament de Torrent ha anunciat la celebració del Dia dels Iaios per primera vegada en la història de la ciutat. L'esdeveniment tindrà lloc el pròxim 26 de juliol en la plaça de la Unió Musical a partir de les 19.30 hores. Una activitat impulsada des de la Regidoria d'Infància i Família.



La jornada comptarà amb un ball per als majors, on podran gaudir de música i bona companyia. L'Orquestra "Duo Brillantina", formada per les germanes Montañés, serà l'encarregada d'amenitzar la vesprada. A més, perquè puguen refrescar-se entre ball i ball, es repartirà orxata i fartons per a tots els assistents.



"Volem celebrar aquest dia tan especial per a reconéixer la important labor que realitzen els avis en les nostres famílies i en la societat", ha afirmat la regidora d'Infància i Família, M. Ángeles Lerma. "Són una font de saviesa, experiència i afecte per a tots, i volem agrair-los tot el que fan per nosaltres".



Aquest ball se suma al calendari de balls per a majors, que aquest mes de juliol tanca la temporada fins a setembre. El 19 de juliol, en l'Espai Sant Gregori i el 25 de juliol en Centre de Majors de Bellido, seran les últimes dates oficials de ball. El dia 26, amb motiu del Dia dels Avis, se celebrarà en la plaça de la Unió Musical.



Així mateix, cal destacar que, si bé no hi haurà continuïtat de ball per a majors al llarg del mes d'agost, sí que s'ha programat una nova cita per al dia 9. L'Ajuntament de Torrent anima a tots els avis i àvies de la ciutat, així com a tot aquell que vulga participar, a unir-se a aquesta celebració reivindicant als més majors de la nostra ciutat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.70.227

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.