Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 19 de Juliol del 2024
OCUPACIÓ

La delegació de Joventut i IDEA'T imparteixen un curs de monitor de temps lliure

El curs, que s'està desenvolupant durant els mesos de juliol i agost en el Centre d'Informació Juvenil i té una duració de 310 hores i consta de tres mòduls teòrics (150 hores) i un de pràctiques (160 hores)

L'Ajuntament de Torrent, a través de la delegació de Joventut i en col·laboració amb l'empresa municipal IDEA'T, continua el seu compromís amb la formació de joves d'entre 17 i 30 anys amb el curs de monitor/a d'activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil. El curs, que s'està desenvolupant durant els mesos de juliol i agost en el Centre d'Informació Juvenil (CIJ), té una duració de 310 hores i consta de tres mòduls teòrics (150 hores) i un de pràctiques (160 hores).



En aquesta edició, 30 joves estan participant en la formació, que els capacitarà per a organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de temps lliure educatiu dirigides a la infància i la joventut en diferents àmbits, com a escoles d'estiu, Nadal o Pasqua, activitats d'associacions juvenils, Centres d'Informació Juvenil, campaments, camps de voluntariat, entre altres.



la regidora de Joventut, María Fernández, ha destacat la importància d'aquest curs, com "una gran oportunitat per als joves de Torrent que volen adquirir coneixements i habilitats per a treballar com a monitors/as de temps lliure. És una formació molt completa que els permetrà desenvolupar el seu potencial professional i treballar amb xiquets i joves en diferents entorns."



Les classes teòriques s'imparteixen a l'aula de l'Espai durant els matins del mes de juliol. Les hores de pràctiques les gestionen els propis alumnes amb l'ajuda de l'escola ABAST ANIMACIÓ, entitat homologada per l'IVAJ que imparteix el curs. Per a obtindre el títol, és obligatori realitzar les pràctiques i entregar una memòria d'aquestes.



Per part seua, la regidora d'Ocupació, Sandra Fas, ha volgut destacar el curs de monitor/a d'activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil com "una iniciativa emmarcada en el compromís de l'Ajuntament de Torrent amb la formació i l'ocupabilitat dels joves." A través d'aquesta mena d'accions, el consistori fomenta el desenvolupament personal i professional dels joves de la ciutat i els ofereix eines per a accedir al mercat laboral.



Cal destacar que encara queden places disponibles per al curs del mes d'agost, que es desenvoluparà en les següents dates: 5, 6, 7, 8 i 9 d'agost, en horari de 10 h a 13 h. Les inscripcions poden realitzar-se a través del següent enllaç:https://inscripciones.torrent.es/events/cij-torrent-curso-recursos-para-monitoras-y-monitores-de-comedor-escolar-agosto/.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.147.77.173

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.