Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 18 de Juliol del 2024
FALLES

Alicia Moreno Jiménez i Ana Barberá Palop, proclamades Fallera Major i Fallera Major Infantil de Torrent 2025

El saló de plens de l'Ajuntament ha acollit la proclamació oficial de les màximes representants de la ciutat en el nou exercici faller, després de l'emocionant acte d'elecció del passat dissabte en l'Àgora de Parc Central

El saló de plens de l'Ajuntament de Torrent ha acollit la proclamació oficial d'Alicia Moreno Jiménez, de la falla Carrer Benemérita Guàrdia Civil i Ana Barberá Palop de la falla Plaça Sant Roc-Gómez Ferrer i Voltants, com a Fallera Major i Fallera Major Infantil de Torrent 2025 respectivament, juntament amb les seues Corts d'Honor, després de l'emocionant acte d'elecció celebrat el passat cap de setmana en l'Àgora de Parc Central.



Les màximes representants falleres per a 2025 han estat acompanyades en aquest ple extraordinari per les seues antecessores l'any 2024, María Peris Moreno i Vega Román Montero, l'alcaldessa Amparo Folgado, el regidor de Falles, Aitor Sánchez, i resta de membres de la Corporació Municipal.



Després d'imposar la ‘joia’ de la Torre a les Falleres Majors i les Corts d'Honor 2025, l'alcaldessa ha sigut l'encarregada de tancar l'acte amb unes afectuoses i sentides paraules per a Alicia i Ana, transmetent-los com a alcaldessa i en nom de l'Ajuntament i de tots els torrentins, la seua felicitació per la seua proclamació com a màximes representants de les Falles de Torrent i els seus millors desitjos per a “aquesta nova etapa que s'obri davant vosaltres, en la qual heu d'atresorar cada instant de la vostra experiència, compartir-los i viure'ls amb els vostres éssers estimats i guardar-lo per sempre en els vostres cors. Que gaudiu d'aquest honor en un any tan especial, meravellós i inoblidable i el recordeu sempre amb molt d'afecte” i animant-les a “representar a Torrent com a màximes ambaixadores de les Falles de Torrent, amb orgull i dedicació”.

 

També ha dedicat unes paraules sentides a les corts d'honor, desitjant-los “la sort més gran d'èxits en la representació de les Falles de Torrent i la importància de la seua labor durant aquest any”. L'alcaldessa també ha subratllat que “la joia que porteu al costat dels vostres cors, és perquè pugueu sentir bategar d'aquesta Gran Ciutat”. Així mateix, els portaveus dels diferents grups municipals que componen l'Ajuntament, també els han dirigit unes paraules de reconeixement i afecte, felicitant-los per la seua proclamació i desitjant-los un feliç regnat. Una vegada finalitzats els discursos, els presents s'han fet una foto de família, donant la benvinguda al nou cicle faller de la ciutat.



D'aquesta manera, la Cort d'Honor de la Fallera Major de Torrent 2025, està conformada per Rebeca Bellmunt García (falla Plaça Sant Roc-Gómez Ferrer), Ana Cercós Calatayud (falla Cronista Vicent Beguer i Esteve), Sara Hernández Herrero (falla Avinguda Reina Sofia), Eva Vázquez Alcalá (falla Segon Tram Avinguda del País Valencià Caixa d’Estalvis), Aida Ballester Escuin (falla Antonio Pardo), Tamara Lucía Guillén Cañavate (falla Carrer Toledo).



D'altra banda, la Cort d'Honor de la Fallera Major Infantil 2025 queda formada per: Marta Morales Sierra (falla Barri Cotxera), Elena Ruiz Úbeda (falla Sedaví), Daniela Moraga Plà (falla Carrer Benmereixent-Guàrdia Civil), Carla Navarro Llopis (falla Ramón y Cajal), Alba Delgado Centelles (falla Avinguda Reina Sofia), Sara López Torres (falla Antoni Pardo), Lola Llorens Medina (falla Plaça de la Concòrdia), Nuria Lillo Santamatilde (falla Nicolau Andreu).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.147.126.226

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.