Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 18 de Juliol del 2024

Medi Ambient reforça el seu equip de neteja i prevenció d'incendis amb 28 nous treballadors

Gràcies a la subvenció del SEPE, es realitzaran labors de manteniment i condicionament en zones rurals i forestals fins a finals de setembre

L'Ajuntament de Torrent ha posat en marxa un nou programa d'ocupació cofinançada pel Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) per un import de 203.312,22 euros. A aquesta subvenció se suma una aportació municipal de 32.257,87 euros, la qual cosa eleva el pressupost total fins als 235.570,09 euros.

 

L'objectiu principal d'aquesta iniciativa és la contractació de 28 persones desocupades, 23 peons i 5 capatassos, que s'encarregaran de realitzar labors de neteja, condicionament i millora en els espais rurals i forestals del municipi. Entre les tasques a desenvolupar es troben el manteniment de la xarxa de senderes de Torrent, així com la realització de treballs de prevenció d'incendis, especialment en zones com el Vedat i el Barranc.

 

El programa tindrà una duració de tres mesos, des de l'1 de juliol fins al 30 de setembre, i s'emmarca dins del programa SEPE – Zones Rurals Deprimides, l'objectiu de les quals és pal·liar la desocupació agrícola eventual i garantir als treballadors un complement de renda.

 

Compromís amb el medi ambient i l'ocupació local

El regidor d'Urbanisme, Habitatge i Medi Ambient, José Francisco Gozalvo, ha destacat que “aquest programa ens permetrà mantindre els nostres espais naturals en bon estat i previndre els incendis forestals, reforçant així el nostre compromís amb el medi ambient”.

 

Per part seua, la regidora de Comerç, Mercats i Ocupació, ha assenyalat que “a més de contribuir a la conservació del nostre entorn natural, aquesta iniciativa també és una important font d'ocupació per a persones desocupades de Torrent, la qual cosa és fonamental per a dinamitzar la nostra economia local”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.17.75.94

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.