Dissabte, 07 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 17 de Juliol del 2024
SUCESSOS

Detinguts tres germans per vendre droga en el seu bar

Els agents han registrat el local, un xalet i un traster, i han intervingut 1,6 quilos de cocaïna, més d'un quilo d'haixix, 41.885 euros, tres armes curtes i munició, així com tres bàscules de precisió, entre altres efectes

Agents de la Policia Nacional han detingut a tres germans, d'origen espanyol i edats compreses entre els 64 i 73 anys, com a presumptes autors dels delictes de tràfic de drogues i pertinença a grup criminal. A dos d'ells se'ls imputa també un delicte de tinença d'armes. Pel que sembla els tres arrestats venien droga en el bar que regentaven en aquest municipi valencià.



Les investigacions per part dels agents del grup de Policia Judicial de la Comissaria Local de Policia Nacional a Torrent es van iniciar després de tindre coneixement que en un bar de la localitat, els seus propietaris, tres germans, estarien subministrant cocaïna.



Després de diverses indagacions, els policies van comprovar que existia bastant tràfec de persones al local, les quals romanien molt pocs minuts a l'interior. Així mateix, van esbrinar que els germans, a més del bar, compartien un xalet i un traster llogat, tots dos situats també a Torrent. Finalment, els investigadors van registrar aquests tres immobles, detenint in fraganti a un dels sospitosos a l'interior del traster quan es trobava manipulant cocaïna, preparant-la per a la seua venda.



L'operació policial va culminar, a més d'amb la detenció dels tres germans com a presumptes autors dels delictes de tràfic de drogues i pertinença a grup criminal, amb la intervenció d'1,6 quilos de cocaïna, una mica més d'un quilo d'haixix, 41.885 euros, tres armes curtes i munició, tres bàscules de precisió, així com un ganivet i retallades de plàstic amb restes de cocaïna. Els arrestats, amb antecedents policials, alguns per fets similars, han passat a disposició judicial, decretant-se l'ingrés en presó dels tres.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.186.109

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.