Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 16 de Juliol del 2024
SANITAT

L'Ajuntament activa el seu pla contra les altes temperatures

Des de la Regidoria de Sanitat, vol recordar a la ciutadania la importància de prendre mesures per a previndre els efectes negatius de la calor

Davant l'anunci d'altes temperatures que es produiran a partir de finals d'aquesta setmana, l'Ajuntament de Torrent, des de la Regidoria de Sanitat, vol recordar a la ciutadania la importància de prendre mesures per a previndre els efectes negatius de la calor. Unes recomanacions dirigides especialment als grups de població més vulnerables com són els xiquets, les persones majors i malaltes cròniques.



Les recomanacions d'eixe pla inclouen evitar l'exposició al sol en les hores centrals del dia (entre les 12.00 i les 16.00 hores), beure abundant aigua i líquids amb freqüència, encara que no es tinga set, utilitzar roba lleugera, folgada i de colors clars, menjar menjars lleugers i frescos, evitant menjars copiosos.



A més recomanen realitzar exercici físic a primera hora del matí o a boqueta de nit vigilar a les persones majors, xiquets i malalts crònics, que són més propensos a patir els efectes de la calor, no deixar a xiquets o mascotes en vehicles tancats, ni tan sols per un curt període de temps. En cas de presentar símptomes relacionats amb la calor, com a marejos, nàusees, mal de cap o enrampades musculars, es recorda la importància d'acudir a un centre mèdic.



Des de la Regidoria de Sanitat, que dirigeix Santiago Calatayud, insisteixen en el compliment d'aquestes mesures "per a previndre els efectes negatius de la calor, especialment els grups de població més vulnerables com a xiquets, persones majors i malaltes cròniques", ha assenyalat Calatayud. "És important que tots col·laborem per a afrontar aquesta onada de calor i protegir els més vulnerables".



Recursos disponibles
L'Ajuntament de Torrent disposa d'una xarxa d'espais públics frescos, com a biblioteques, centres de majors i ludoteques. Per a més informació i recomanacions, es pot consultar la pàgina web de la Conselleria de Sanitat: https://www.san.gva.es/.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.29.71

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.