Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 15 de Juliol del 2024
FALLES

Lope de Rueda en musical i Antoni Pardo en tradicional, guanyen els Playbacks Infantils

La Falla Sant Valerià celebra amb èxit la 33 edició del Concurs de Playbacks Infantil a benefici de Càritas

L'Auditori ha acollit aquest diumenge la 33 edició del Concurs de Playbacks Infantil, organitzat per la Falla Sant Valerià. Un esdeveniment solidari a benefici de Càritas de la Parròquia de la Sagrada Família, que ha congregat a un gran nombre d'assistents, omplint l'auditori de música, ball i un vestuari elaborat. La gala comptava amb les actuacions convidades dels xics i xiques d'ADISTO amb "La Sireneta" i Balls de Saló Javier Fernández, els qui van delectar al públic amb les seues coreografies i talent.


En la modalitat de Musical, les comissions falleres guanyadores han sigut Lope de Rueda amb "Mèxic", seguida d'Antoni Pardo amb "Circus" i tercer lloc per Àngel de l'Alcàsser amb "Ratoncito Pérez". En la modalitat Tradicional, les comissions guanyadores van ser Antoni Pardo amb "Rocío Jurado", segon Carrer Toledo amb "Isabel Pantoja" i Camí Reial amb "Queen". Les falles participants en el concurs van ser: Reina Sofia, Sant Roc, Camí Reial, Benmereixent, Nicolau Andreu, Antoni Pardo, Lope de Rueda, Escultor Vicent Pallardó, Àngel de l'Alcàsser, Segon Tram i Carrer Toledo.



El regidor de Cultura, Falles i Turisme, Aitor Sánchez, present en aquesta edició, ha destacat la importància d'aquest concurs: "És un esdeveniment que fomenta la cultura fallera entre els més xicotets i que, a més, té un caràcter solidari. Gràcies a la col·laboració de les falles participants i del públic, s'ha pogut ajudar a Càritas". El Concurs de Playbacks de la Falla Sant Valerià ha recaptat 950 euros en metàl·lic i 400 quilograms d'aliments per a Càritas de la Parròquia de la Sagrada Família.



Festival de Playbacks Fallers en les Festes de Torrent
Les falles de Torrent tenen la pròxima cita el diumenge 28 de juliol en el Festival de Playbacks Fallers en la plaça de la Llibertat, a les 22 hores. Actuaran els 3 primers premis en la modalitat de tradicional i musical. A més, la Falla Antoni Pardo, guanyadora del Concurs de Playbacks adult de Torrent, que organitza la Falla Ángel de l'Alcázar, portarà el seu musical de "Las Vegas" a la Plaça de la Llibertat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.117.78.76

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.