Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 15 de Juliol del 2024
FUTBOL

Torrent vibra amb la victòria de la selecció espanyola que guanya la seua quarta Eurocopa

Més de tres mil torrentins i torrentines, segons fonts municipals, van celebrar i van ser testimonis del triomf d'Espanya en la plaça Unió Musical en una pantalla gegant que va instal·lar l'Ajuntament

La selecció espanyola de futbol es va coronar campiona de l'Eurocopa 2024 després de véncer a Anglaterra 2-1, en la final disputada en l'Estadi Olímpic de Berlín. El partit va ser seguit per milers d'aficionats a Torrent, on l'Ajuntament, a través de la Fundació Esportiva Municipal, va instal·lar una pantalla gegant de 28 metres quadrats en la Plaça Unió Musical. Des de les 19.30 hores, la plaça s'omplia d'ambient festiu amb música en viu i un speaker animant al públic, on es van repartir banderes al públic assistent. Els més xicotets també van poder participar de la celebració pintant-se la cara amb els colors de la selecció espanyola.



Des de primera hora de la vesprada, la Plaça Unió Musicalr Musical s'omplia de banderes espanyoles i samarretes de la selecció amb la il·lusió de poder celebrar un altre èxit de la selecció. Veïns amb familiars i amics s'unien, en una sola veu, per a abrigallar a Espanya en el seu intent d'aconseguir el seu quart títol en l'Eurocopa.



L'emoció es va apoderar dels torrentins i torrentines quan Espanya, al caient de les onze de la nit, aconseguia alçar-se amb el títol europeu per quarta vegada en la seua història. Els crits de goig i els càntics en suport a la selecció es van sentir en tota la plaça, que va vibrar amb cada jugada i amb cada gol dels espanyols.



L'alcaldessa, Amparo Folgado ha declarat que "estic molt orgullosa, com torrentina i espanyola, de la nostra selecció, dels seus jugadors, del seu entrenador i l'equip tècnic que han realitzat la millor de les actuacions al llarg de tota l'Eurocopa, que ens ha permés arribar a una altra final i guanyar-la. Orgull per comprovar el que hem aconseguit i el més important, comprovar l'esperançador i prometedor futur que té la nostra selecció".

 


Folgado ha manifestat "sentir-se molt satisfeta per compartir i celebrar aquest triomf històric amb els torrentinos, que han posat el seu granet d'arena per a espentar pel cap alt al nostre equip, alé que sens dubte, hauran rebut els nostres jugadors". L'alcaldessa ha indicat que "ha sigut una nit màgica per a Torrent i per a tot el país. Sent una satisfacció immensa quan, com a alcaldessa, veig a la meua ciutat fer costat incondicionalment a la seua selecció espanyola, com ho ha fet amb un sentiment únic".



"Vull agrair i felicitar a tots els milers de veïns que han volgut compartir aquesta nit tan especial i que no han cessat un minut d'animar. Ha sigut increïble veure com s'ha secundat i animat amb tanta il·lusió i emoció a la selecció. I aprofite per a emplaçar els torrentins al pròxim Mundial de 2026, al qual arribarem més forts, si fos possible", ha assenyalat Amparo Folgado. L'Ajuntament, com a símbol i anunci de la victòria, mantindrà la il·luminació de la façana amb els colors d'Espanya, que van ser enceses a les nits, des de la victòria en semifinals, la qual cosa suposava el pas a la final.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.117.162.23

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.