Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 15 de Juliol del 2024

El PP ret homenatge a Miguel Ángel Blanco en l'aniversari del seu assassinat fa 27 anys

A l'acte han assistit els regidors populars a l'Ajuntament de Torrent, així com representants de la societat civil i ciutadans anònims, que han volgut recordar l'esperit que en 1997 va recórrer els carrers d'Espanya

El PP de Torrent ha organitzat un acte, en el Monument de les Víctimes del Terrorisme de Torrent, en record del regidor popular, Miguel Ángel Blanco, que va ser assassinat vilment i cruelment per la banda terrorista ETA, l'any 1997 en la població d'Ermua.



L'homenatge organitzat per la formació local ha consistit en la lectura d'un manifest, en veu de l'alcaldessa de Torrent i presidenta local del PP, Amparo Folgado, on ha ressaltat el punt d'inflexió que va suposar aquest fet criminal, i la figura de Miguel Ángel Blanco, en la lluita cívica contra el terrorisme a Espanya.



Després de les seues paraules, l'alcaldessa i líder popular, ha convidat els assistents a guardar un minut de silenci, a més de depositar un centre floral, al costat d'una jove assistent a l'acte, als peus del monument per a honrar la memòria del Miguel Ángel Blanco i de totes les víctimes del terrorisme.



A l'acte han assistit els regidors populars a l'Ajuntament de Torrent, així com representants de la societat civil i ciutadans anònims, que han volgut recordar l'esperit que en 1997 va recórrer els carrers d'Espanya enfront de la por i el terror d'ETA durant anys.



En les paraules que ha dirigit Amparo Folgado al públic present, ha recalcat que "el que va suposar Miguel Ángel Blanco per a la democràcia espanyola és d'obligat record, i no podem caure en l'error de, per comoditat, acceptar que el relat del que va passar a Espanya durant més de 50 anys siga el que ETA i els seus seguidors volen".



Miguel Ángel Blanco i la unió d'un poble
L'alcaldessa de Torrent i presidenta dels populars a l'Horta Sud, ha volgut destacar el sentiment d'unitat que l'assassinat de Miguel Ángel Blanco va alçar en tota la societat espanyola, recordant-lo als quals van viure eixos moments i explicant-li'l als quals no havien nascut o eren molt joves.



En paraules de Folgado, "Miguel Ángel Blanco i totes les víctimes del terrorisme han sigut i seran els bons, els innocents, els que defensaven la democràcia i la llei; ETA i els seus successors, que hui són clau en els governs de Sánchez, van ser els covards i els que van fer tot el mal."

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.22.51.118

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.