Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 12 de Juliol del 2024
FALLES

La Falles de Torrent preparades per a l'acte d'elecció de les Falleres Majors de Torrent

La gala "A la Lluna de Torrent" inclourà un espectacle amb la participació del col·lectiu faller de la ciutat i Tele Torrent retransmetrà en directe aquest acte

L'Àgora de Parc Central es vestirà de gala el dissabte 13 de juliol per a acollir l'esperat acte d'elecció de les Falleres Majors de Torrent per a l'any 2025. La Junta Local Fallera ja ha anunciat les integrants de les Corts d'Honor de les Falleres Majors 2025, compostes per nou xiquetes i set xiques. Un any més Tele Torrent poratrà als llars dels torrentins i torrentines aquest acte que s'ha convertit en un dels directes més vistos de la televisió local. 



Les candidates a Fallera Major Infantil són: Sara López Torres, de la Falla Antoni Pardo; Elena Ruiz Úbeda, de la Falla Sedaví; Carla Navarro Llopis, de la Falla Ramon i Cajal; Ana Barberà Palop, de la Falla Plaça Sant Roc - Gómez Ferrer; Marta Morales Sierra, de la Falla Barri Cotxera; Daniela Moraga Plà, de la Falla Carrer Benemèrita - Guàrdia Civil; Nuria Lillo Santamatilde, de la Falla Nicolau Andreu; Alba Delgado Centelles, de la Falla Avinguda Reina Sofia i Lola Llorens Medina, de la Falla Plaça de la Concòrdia.



Les candidates a Fallera Major de Torrent són: Aida Ballester Escuin, de la Falla Antoni Pardo; Tamara Lucia Guillén Cañavate, de la Falla Carrer Toledo; Rebeca Bellmunt Garcia, de la Falla Plaça Sant Roc - Gómez Ferrer; Alicia Moreno i Jiménez, de la Falla Carrer Benemèrita - Guàrdia Civil; Eva Vázquez Alcalá, de la Falla Segon Tram Avinguda; Ana Cercós Calatayud, de la Falla Cronista Vicent Beguer Esteve i Sara Hernández Herrero, de la Falla Avinguda Reina Sofia.



L'acte començarà amb la recepció oficial per part de l'alcaldessa Amparo Folgado i el regidor de Falles, Aitor Sánchez. Seguidament, s'iniciarà la gala, el tema central de la qual serà "A la Lluna de Torrent", incloent-hi un espectacle en el qual participaran les mateixes falles de la ciutat.



Acte de comiat de les FFMM 2024
Durant la nit, María Peris Moreno i Vega Román Montero s'acomiadaran del món faller com a Falleres Majors de Torrent 2024, acompanyades per les seues respectives Corts d'Honor. La Cort de María Peris inclou a Mª Amparo Guzmán, Marta Navarro, Zaira Herráiz, Mª José Llópez, Estela Tanco, Miriam Martínez, Mireia Figueres i Alicia Lavara. La Cort de Vega Román està composta per Mª Cruz Peris, Lola Medina, Daniela Sanchís, Valeria Bartual, Aitana Díaz, Aitana Torres, Lucia Romero i Ainhoa Rodrigo.



Després dels emotius discursos de comiat de les Falleres Majors de 2024, es procedirà a l'acte d'elecció de les Falleres Majors de Torrent per a l'exercici 2025. El moment més esperat de la nit arribarà quan l'alcaldessa, Amparo Folgado, llija les actes del jurat i es revelen els noms de les noves màximes representants de les Falles de Torrent per a 2025.



El veredicte serà emés pel jurat compost per Raquel Alario Bernabé, Claudia Mas Galarza, Raquel Medina Martín, José Manuel Taengua Montaner i Sandra Giner Máñez, després de les proves del "Camí d'Un Somni 2025". Dues famílies de Torrent veuran complits els seus somnis en una nit màgicabaix la lluna de Torrent.



Junta Local Fallera ha assenyalat que per a facilitar l'accés a la Gala, l'Ajuntament obrirà l'aparcament subterrani de Parc Central i hi haurà servei de barra durant l'elecció. Després de l'elecció de les Falleres Majors de Torrent i les seues Corts d'Honor, la setmana vinent se celebrarà el Ple de Proclamació a l'Ajuntament de Torrent.
Neteja

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.191.244

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.