Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 11 de Juliol del 2024

Compromís-Podem-EUPV critica l’atac al Trofeu d’Escala i Corda ‘Ciutat de Torrent’

Segons la coalició de partits enguany no hi haurà cap semifinal prèvia i només es jugarà una final en el ja tradicional trofeu pilotari

Els canvis en les festes patronals han arribat també a l’esport valencià per excel·lència. El, ja tradicional, torneig benèfic d’Escala i Corda ‘Ciutat de Torrent’ només celebrarà la final, un canvi important ja que fins ara també se celebraven semifinals.

 

“Segons fonts consultades, hi ha hagut nul·la comunicació amb el club de pilota de Torrent sobre la decisió presa. Com pot ser que ningú justifique ni comunique esta decisió al principal impulsor del trofeu?”, es pregunta Xavier Martí, portaveu del grup municipal Compromís-Podem-EUPV.

 

El torneig d’Escala i Corda s’havia situat com un gran referent en estiu amb assistents de molts pobles valencians que encara mantenen la tradició de pilota valenciana. Gràcies al torneig, el trinquet torrentí ha sigut testimoni de grans partides amb professionals com Puchol II, De la Vega o Monrabal II.

 

“El Ciutat de Torrent és el torneig pilotari per excel·lència de l’estiu, atorga visibilitat a la nostra ciutat arreu del País Valencià i promociona el nostre esport tradicional i el nostre club. Estem davant d’un gran ambaixador de la nostra ciutat”, declara el portaveu Xavier Martí.

 

“Esta decisió del govern PP-Vox és un atac més a la identitat torrentina. Censuren revistes en valencià, perseguixen valencians il·lustres i ara ataquen la pilota valenciana reduint un torneig que, a diferència de les despeses en autobombo del govern local, sí que ajudava a donar a conèixer a Torrent”, ha conclòs el portaveu de la coalició torrentina.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.96.137

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.