Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 11 de Juliol del 2024
URBANISME

Urbanisme asfalta diversos carrers del terme municipal

Els carrers han sigut El Laurel en Monte-Real, Foia de Bunyol en Calicanto i Verge de l'Olivar en Camí la Noria, la calle Maestro Fortea també ha sigut asfaltada, en aquest cas pel Consell Agrari

La regidoria d'urbanisme de l'Ajuntament de Torrent, que dirigeix José Francisco Gozalvo, està duent a terme l'asfaltatge de diversos carrers del municipi pel mal estat del ferm. Els carrers afectats per aquestes obres són El Laurel en Monte-Real, Foia de Bunyol en Calicanto i un tram del carrer Verge de l'Olivar en Camí la Noria. A més, el Consell Agrari també ha aprofitat per a asfaltar un tram del carrer Maestro Fortea que es trobava molt deteriorat i en el qual a penes es veia l'asfalt anterior.



Els treballs s'han iniciat aquesta setmana i està previst que puguen acabar abans del cap de setmana. L'objectiu d'aquestes actuacions, segons el regidor José Francisco Gozalvo, "és realitzar un manteniment continuat a tots els carrers de Torrent, de manera que es troben sempre en les millors condicions per als veïns i veïnes de Torrent, visquen on visquen".



El regidor ha volgut destacar la importància d'aquestes obres per a millorar la seguretat viària i la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Torrent. "Uns carrers en bon estat són fonamentals per a garantir una circulació segura i còmoda per a tots els usuaris, tant vianants com vehicles", ha assenyalat Gozalvo.



Les obres d'asfaltatge se sumen a altres actuacions que està duent a terme la regidoria d'urbanisme per a millorar els carrers de Torrent, com la recent ampliació de la calçada al carrer Sorolla del Vedat, permetent l'accés als vehicles d'emergència i consolidant un talús. També cal destacar les noves voreres que s'han realitzat en l'últim tram del carrer Doctor Marañón i la seua connexió amb l'Avinguda San Lorenzo en El Vedat, entre altres actuacions recents.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.15.15

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.