Dissabte, 07 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 09 de Juliol del 2024
POLIESPORTIU

Doble èxit esportiu per a Torrent en campionats nacionals i internacionals

L'esport torrentí ha tornat a brillar amb llum pròpia durant el passat cap de setmana gràcies a dues grans actuacions d'atletes locals en campionats d'alt nivell, Àfrica Sánchez i Claudia Rubio

Torrent celebra els èxits esportius d'Àfrica Sánchez i Claudia Rubio. L'esport torrentí ha tornat a brillar amb llum pròpia durant el passat cap de setmana gràcies a dues grans actuacions d'atletes locals en campionats d'alt nivell, Àfrica Sánchez i Claudia Rubio.
 

D'una banda, Àfrica Sánchez ha tornat a Torrent carregada de medalles després de proclamar-se Campiona d'Europa amb la Selecció Espanyola de Dragon Boat en la categoria Sènior B 500 m. El campionat es va celebrar a la República Txeca i va comptar amb la participació de 8 dones de l'equip Dragon Boat Marina València, format per dones que han superat un càncer.
 

Per un altre, la jove atleta Claudia Rubio ha collit un merescut quart lloc en la disciplina de triple salt en el Campionat d'Espanya de Federacions Autonòmiques. La seua participació ha contribuït de manera significativa al tercer lloc que ha obtingut la Selecció Valenciana d'Atletisme en la classificació general del campionat.
 

Dragon Boat: un esport beneficiós per a la salut
El Dragon Boat és una modalitat de rem que, a més de ser un esport d'equip, aporta importants beneficis per a la salut, especialment per a les dones que han patit càncer. El moviment repetitiu del rem afavoreix el drenatge del braç afectat, la qual cosa ajuda a combatre el limfoedema, una complicació freqüent després del tractament del càncer.



Des de l'Ajuntament de Torrent s'ha volgut traslladar la més sincera enhorabona a Àfrica Sánchez i Claudia Rubio pels seus excel·lents resultats esportius. Són un exemple de talent, esforç i dedicació, i un orgull per a la ciutat. L'èxit en aquestes competicions d'alt nivell no sols posa de manifest la seua gran vàlua personal, sinó que també serveix d'inspiració per a altres persones, especialment per a aquelles que han superat una malaltia i que busquen noves metes i desafiaments en la seua vida.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.217.220.2

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.