Dissabte, 07 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 09 de Juliol del 2024
FUTBOL SALA

La falla Sedaví es proclama campiona del torneig faller de futbol sala femení

Bonica i emocionant final on el resultat va ser de 2-1 enfront de la falla Ángel de l'Alcázar

Bonica i emocionant final del Torneig Faller de Futbol Sala Femení i que ha organitzat perfectament la Falla del Carrer Toledo en la seua 35 edició. Final molt igualada de dos equips que es coneixen molt bé, final a la qual han arribat els dos millors equips del torneig.

La falla Sedaví arranque més ficada i centrada en el partit malgrat la igualtat haguda sobre el parc, avançant-se en la primera meitat després d'una cessió que Lesley materialitze en obrir-se la barrera, després estavellaria una pilota a la creuera, les xiques de la falla Ángel de l'Alcázar s'emporten un colp del qual toque sobreposar-se, diverses ocasions d'empatar, però l'esfèric no entra i quan millor estan les verdes, en contra de Sedaví i dos zero per al descans molt càstig per al desenvolupat en la pista.

Segona meitat amb les de l'Alcázar més endollades i amb més domini, però el bon joc no es materialitza malgrat que les ocasions Sedaví es limita a tancar-se i eixir a la contra obligant a Amparo a lluir-se en un parell d'ocasions, el gol de les del Carrer Sant Fermín arribaria mancant tres minuts en la millor jugada de la trobada després de diverses combinacions, s'insisteix en el setge, però el resultat ja no varia.

Victòria per a Sedaví que va saber aguantar les envestides d'Ángel de l'Alcázar, al final celebració i foto de germanor, el millor l'esportivitat de les dues falles.