Dissabte, 20 de Juliol del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Juliol del 2024 a les 13:43:31 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 08 de Juliol del 2024
MOROS I CRISTIANS

Els moros i Cristians celebren l'exaltació dels seus càrrecs per a 2024

La pluja va fer acte de presència durant el sopar, però no va impedir que les filàs i comparses gaudiren de l'acte previ a la seua setmana gran

Dissabte passat 6 de juliol va tindre lloc l'exaltació dels càrrecs de 2024 de les festes de Moros i Cristians de Torrent. La pluja va fer acte de presència durant el sopar, però no va impedir que les filàs i comparses gaudiren de l'acte previ a la seua setmana gran.Un ball en la qual van estar representades les 12 filàs i comparses de Torrent va obrir l'acte d'exaltació i nomenament dels capitans i alferes de 2024. La primera a pujar va ser l'alferes mora de Califats, Esther García seguida de l'alferes cristià de Templaris, Andrés Campos. Després d'ells el capità moro de Abassies, Vicente Bacete i el capità cristià de Conqueridors, Miguel García.

 

Els quatre càrrecs van rebre els aplaudiments de les filaes i comparses. Els alferes de 2024 van rebre la bandera de part dels quals van ostentar aquest càrrec en 2023 mentre que els capitans van rebre la medalla de part de l'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado i del president de la FMYCT, Xavi Santamaría.Tant Andrés com Esther, alferes de 2024, van dedicar unes paraules d'afecte als seus companys de filà i comparsa i als seus familiars. També els capitans Vicente i Miguel no es van oblidar dels festers que ja no estan. La part protocol·lària de l'acte va finalitzar amb els discursos del president de la federació i de l'alcaldessa de Torrent que van animar a tots els assistents a viure les festes que començaran d'ací a poc més de dues setmanes.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.233.232.160

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.