Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 04 de Juliol del 2024
POLIESPORTIU

Torrent acull la carrera ciclista Cadet organitzada per la Penya Ciclista Torrent

La carrera tindrà lloc el diumenge 7 de juliol a les 10.30 hores en l'Avinguda al Vedat. Durant la celebració de la prova, les línies d'autobusos municipals, L2 (Roja) i L3 (Blava) veuran modificat el seu recorregut habitual de manera temporal

Aquest diumenge 7 de juliol, la ciutat de Torrent acollirà una nova edició de la carrera ciclista Cadet "Trofeu Caixa Rural Torrent", organitzada per la Penya Ciclista Torrent. Aquesta prova esportiva, emmarcada en la Setmana Esportiva Cadets, se celebrarà a partir de les 10.30 hores en l'Avinguda al Vedat.



La carrera congregarà a joves ciclistes de categoria cadet procedents de tota la Comunitat Valenciana i d'altres regions d'Espanya, els qui competiran en un circuit urbà dissenyat per l'organització. L'Avinguda al Vedat es tancarà al trànsit a les 8.45 hores per a garantir la seguretat dels participants i del públic assistent, i es tornarà a obrir a les 12 hores del migdia.



Durant la celebració de la prova, les línies d'autobusos municipals, L2 (Roja) i L3 (Blava) veuran modificat el seu recorregut habitual de manera temporal. Els autobusos desviaran el seu trajecte pels carrers València, Camí Real, Pare Méndez i Ronda del Safranar per a evitar la zona afectada per la carrera.



El regidor d'Esports, Guillermo Alonso del Real, ha animat a la ciutadania a participar d'aquest esdeveniment esportiu, "una cita ineludible per als amants del ciclisme i una oportunitat per a gaudir d'un diumenge en família en un ambient festiu i esportiu". Així mateix, ha destacat també el paper de la Penya Ciclista Torrent en l'organització de la carrera, "una entitat que treballa incansablement per fomentar l'esport entre els més joves i que contribueix a dinamitzar la vida social de la nostra ciutat".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.16.152

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.