Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 04 de Juliol del 2024
MÚSICA

Torna el cicle de Música a la Fresca

El diumenge 7 de juliol tindrà lloc la primera cita, a les 20.30 hores, en la Plaça Corts Valencianes, de la mà de la UMT

Aquest diumenge 7 de juliol tornen les vesprades "a la fresca" a Torrent amb música en directe. La primera cita de "Música a la fresca" tindrà lloc a les 20.30 hores en l'Avinguda al Vedat, a l'altura de Moralets, en la Plaça Corts Valencianes. La Unió Musical de Torrent serà l'encarregada d'amenitzar la vesprada, a l'aire lliure, per a tot aquell que vulga acostar-se.



La següent cita serà el diumenge 14 de juliol a les 20.30 hores en la Plaça Fra Antonio Panes, en aquesta ocasió, a càrrec del Cercle Catòlic de Torrent. Així mateix, el diumenge 21 de juliol no hi haurà "Música a la Fresca", però la cita amb les bandes locals serà a "Torrent a Dues Bandes" de la mà de les bandes simfòniques de la UMT i el CCTT.



La regidora de Festes, María Fernández, ha destacat que "Música a la Fresca és una cita familiar i cultural que acosta la música als veïns i veïnes de Torrent, en un ambient agradable i distés". En aquest sentit, ha animat a tots els torrentins i torrentines a gaudir d'aquestes vesprades de música en directe.



Fernández també ha volgut ressaltar que enguany, les vesprades de "Música a la Fresca" tindran lloc a les 20.30 hores, "l'objectiu és evitar les hores més molestes del sol, perquè totes les persones puguen gaudir, i els músics puguen tocar amb major comoditat".



Cal destacar que, en el marc del segell "A LA LLUNA DE TORRENT", recentment presentat pel consistori, "Música a la Fresca" s'estendrà al llarg de tot l'any, fent valdre les bandes simfòniques locals en altres activitats al llarg de tot l'any, i fent arribar la música a tots els barris.
 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.148.113.185

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.