Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 03 de Juliol del 2024
POLIESPORTIU

714 menors s'inscriuen als campus esportius municipals durant el mes de juliol

S'han organitzat 7 campus amb 14 grups. La primera quinzena compta amb 368 xiquets i xiquetes, mentre que per a la segona quinzena ja hi ha 356 inscrits, si bé encara queden algunes places disponibles

Amb l'inici del mes de juliol i coincidint amb les vacances escolars, la Fundació Esportiva Municipal (FDM) de Torrent ha posat en marxa els seus Campus Esportius per a joves entre 5 i 16 anys. Un any més, han tingut un gran acolliment, amb un total de 714 xiquets i xiquetes inscrits en les dues quinzenes del mes de juliol.



Els campus, que es desenvolupen en diferents ubicacions de la ciutat, com ara el pavelló El Vedat, el poliesportiu Anabel Medina, el Parc Vedat, el pavelló El Toll l'Alberca, el centre esportiu Parc Central o La Cotxera. L'objectiu és oferir als més xicotets la possibilitat de gaudir d'un estiu actiu i divertit mentre aprenen i practiquen diferents modalitats esportives.



En total, s'han organitzat 7 campus amb un total de 14 grups. La primera quinzena compta amb la participació de 368 xiquets i xiquetes, mentre que per a la segona quinzena ja hi ha 356 inscrits, si bé encara queden algunes places disponibles.



Les activitats que es realitzen als campus són molt variades i inclouen natació, tenis, futbol, bàsquet, voleibol, gimnàstica rítmica, multiesport, tallers de treballs manuals, jocs tradicionals, educació viària, informàtica, xarrades sobre medi ambient i molt més.



El regidor d'Esports, Guillermo Alonso del Real, ha volgut destacar el gran acolliment que han tingut els Campus d'Esportius enguany, "la qual cosa demostra l'interés de les famílies per oferir als seus fills una alternativa d'oci saludable i educativa durant les vacances escolars".



Així mateix, ha remarcat que "aquests campus són una oportunitat perquè els xiquets i xiquetes facen exercici físic, socialitzen amb altres xiquets i aprenguen valors com el treball en equip, l'esportivitat i el respecte pel medi ambient".



Servei gratuït d'autobús
Els xiquets inscrits al campus del Parc Vedat disposen de l'opció de transport públic gratuït a la piscina amb TorrentBus durant les dates d'aquest, juntament amb un acompanyant. Per a fer ús d'aquest servei hauran de presentar el rebut de confirmació de la inscripció al campus que es va rebre per email durant la inscripció.



Per a més informació sobre els Campus d'Estiu de la FDM Torrent, les persones interessades poden consultar la pàgina web https://www.fdmtorrent.com/es/actividades/deporte-en-edad-escolar/campus-deportivos-de-verano. Les places vacants es cobriran en rigorós ordre d'inscripció.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.148.117

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.