Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 03 de Juliol del 2024
MEDI AMBIENT

Torrent continua retirant les palmeres malaltes per a evitar caigudes i accidents

Després de la visita de tècnics especialitzats d'Elx, es va procedir a la retirada de les quatre primeres palmeres que presentaven un major risc, dos al carrer Sant Valerià i dos al carrer Ramón y Cajal

L'Ajuntament continua retirant les palmeres malaltes per a evitar caigudes i accidents. Després de la visita de tècnics especialitzats d'Elx, es va procedir a la retirada de les quatre primeres palmeres que presentaven un major risc, dos al carrer Sant Valerià i dos al carrer Ramón y Cajal. Durant la setmana passada, es van iniciar els treballs previs per a la retirada de palmeres al carrer Sant Valerià, amb una poda preventiva i aquest matí han començat les labors de retirada d'exemplars al carrer Germanies.



Aquest procés s'estendrà al llarg de les pròximes setmanes i mesos amb l'objectiu de garantir la seguretat dels veïns. Les palmeres retirades seran reemplaçades per una mena d'arbratge que genere menys brutícia, requerisca un menor manteniment i siga de menor altura.



Cal destacar que algunes de les palmeres que es retiraran tenen més de 40 anys, es troben plantades en voreres estretes i al costat d'edificis de cinc altures. Aquesta situació genera actualment problemes per la presència de rosegadors i coloms, a més de costoses podes. Els veïns també han expressat la seua preocupació per les oscil·lacions dels troncs i les branques que entren per les finestres i balcons.



L'Ajuntament de Torrent, en el seu compromís amb la seguretat i el benestar dels seus ciutadans, continuarà treballant per a garantir un entorn urbà segur i habitable per a tots. L'elecció d'una mena d'arbratge que presente menys molèsties als veïns respon a aquest objectiu.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.120.112

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.