Dissabte, 20 de Juliol del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Juliol del 2024 a les 13:43:31 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 03 de Juliol del 2024
IGUALTAT

La Casa de la Dona obri un Espai de Jocs i Trobada Familiar

Es tracta d'un espai per a l'oci i esplai per als més xicotets, que es dividirà en dos grups d'edat i dos torns diaris on podran gatejar i socialitzar

La Regidoria d'Igualtat a través de la Casa de la Dona, posa en marxa aquest estiu un Espai de Jocs i Trobada Familiar per a la primera infància. Aquesta iniciativa, proposta per l'associació Alleta i que ha acollit la regidoria d'Igualtat, té com a objectiu oferir un lloc d'esplai i joc lliure als xiquets i xiquetes que encara no tenen edat per a gaudir dels parcs infantils.

 

Situat en el gimnàs de la Casa de la Dona, els bebés podran gatejar i sociabilitzar amb altres xiquets, mentre els pares i les mares poden socialitzar entre ells. Aquest projecte està inclòs dins de l'"Escola de famílies: viure en Igualtat" de la delegació d'Igualtat de l'Ajuntament de Torrent.L'espai estarà obert des del dilluns 8 de juliol fins al divendres 6 de setembre, i es dividirà en dos grups d'edat: de 0 a 18 mesos i de 18 mesos a 3 anys. Els torns seran de demà, d'11.00 a 13.00 hores, i a la vesprada, de 17.30 a 19.30 hores, únicament entre juliol i setembre."Posem en marxa aquesta sala de moviment lliure perquè els bebés comencen a jugar amb altres bebés i socialitzar des de ben xicotets, en una sala climatitzada durant els mesos d'estiu", ha afirmat la regidora d'Igualtat, Amparo Chust. "Volem que la Casa de la Dona siga un espai per a tots els membres de la família", ha afegit.Les famílies interessades a participar en el programa poden inscriure's enviant un correu electrònic a dona@torrent.es, indicant el nom i cognoms del menor i acompanyant, els dies que assistiran, torn i telèfon de contacte. No es podran reservar més de 3 dies alhora per inscripció, ja que les places estan limitades a 15 places per torn. Amb aquesta iniciativa, la Casa de la Dona continua apostant per les activitats per a tots els membres de les famílies de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.233.232.160

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.